Manik Kaca

Harvest Enterprise salaku produsén Kaca Bead kualitas luhur profésional, anjeun tiasa yakin mésér Bead Kaca ti pabrik kami sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos-diobral sareng pangiriman tepat waktu.

Kami profésional ngahasilkeun Purity High Kalsium Metal, kualitas bisa ngahontal 99.99%, kaluaran taunan nyaéta 1500MT Per taun, sagala jinis Alloy Kalsium kayaning Ca-Al Alloy, CaMg Alloy, SiCa Alloy jsb Taunan kaluar nempatkeun nyaeta ngeunaan 3000MT per taun. sareng Cored Wire, kaluaran taunan sakitar 20000MT per taun. Pabrik karbon Hideung kami profésional pikeun sagala jinis Karbon karbon hideung sareng pigmén karbon Hideung. Aya opat jalur produksi di pabrik urang, nu kaluar taunan téh ngeunaan 30000MT per taun. produk urang diékspor ka leuwih ti 30 contries

Urang ogé bisa nyadiakeun résin Perminyakan, Rosin Résin jeung Kaca Bead. Tujuan perusahaan kami nyaéta nyayogikeun produk anu paling profésional pikeun produk anu paling cocog. Aya departemén pamasaran profésional sareng departemén téknis tiasa nyarankeun produk anu paling kompetitif ka anjeun. Pilih kami, anjeun tiasa kéngingkeun jasa anu paling profésional sareng produk anu paling murah.
View as  
 
  • Borongan manik kaca hiasan panganyarna dijieun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Manik Kaca Hias di Cina.
    1.Terrazzo flooring hiasan
    2.Tembok atawa counter tops hiasan
    3.Showcase fillings, acara atawa stan hiasan
    4.Beach atawa konstruksi kolam renang jeung hiasan
    5. Susunan kembang jeung hiasan méja
    6. Hiasan akuarium

  • Mésér Batu Luminous buatan Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Batu Luminous sareng supplier di Cina.
    1.Terrazzo flooring hiasan
    2.Tembok atawa counter tops hiasan
    3.Showcase fillings, acara atawa stan hiasan
    4.Beach atawa konstruksi kolam renang jeung hiasan
    5. Susunan kembang jeung hiasan méja
    6. Hiasan akuarium

  • Pabrik Langsung Glowing Batu Dijieun di Cina kalawan Harga Low. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Batu Glowing sareng supplier di Cina.
    1.Terrazzo flooring hiasan
    2.Tembok atawa counter tops hiasan
    3.Showcase fillings, acara atawa stan hiasan
    4.Beach atawa konstruksi kolam renang jeung hiasan
    5. Susunan kembang jeung hiasan méja
    6. Hiasan akuarium

  • Pabrik Penjualan Langsung Kualitas Terazzo Kaca Bead sareng Pabrikan Harga Murah sareng Pemasok. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Terazzo Glass Bead di Cina.
    1.Terrazzo flooring hiasan
    2.Tembok atawa counter tops hiasan
    3.Showcase fillings, acara atawa stan hiasan
    4.Beach atawa konstruksi kolam renang jeung hiasan
    5. Susunan kembang jeung hiasan méja
    6. Hiasan akuarium

  • Borongan panas diobral Pabrik Kaca manik keur Kolam renang kalawan harga low. Perusahaan Panen nyaéta Manik Kaca pikeun produsén Kolam Renang sareng supplier di Cina. Manik kaca pikeun kolam renang?dekorasi Aplikasi Utama warna manik kaca dina hiasan wangunan,dekorasi akuarium,kolam renang, Dapur réstoran dihias, hiasan témbok, Hiasan Akuarium, Hiasan Vas.

  • Mésér Diskon Kualitas Sandblasting Kaca Manik sareng Harga Murah buatan Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Sandblasting Glass Beads sareng supplier di Cina. Glowing Batu disebut luminous cobblestone, photoluminescent cobblestone, luminescent karikil, nyaéta jieunan manusa glowing batu, Kalayan bentuk cobblestone, spall atawa keusik, mangrupakeun jenis pinter produk palastik jieunan atawa silikat produk, kalawan pigmén luminescent husus (glow dina poék. bubuk) jeung résin sintétik husus atawa sanyawa silikat. Lamun kakeunaan sumber cahaya, pigmén photoluminescent di jero batu Luminous jadi bungah tur glow di nu poek kalawan pohara kuat mimitina, lajeng ngurangan lalaunan sapeuting.

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Manik Kaca profésional sareng supplier di Cina. Kualitas luhur Manik Kaca kami henteu ngan ukur dilakukeun di Cina sareng kami gaduh saham sareng produk bulk. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun produk diskon borongan.