• Cina Perminyakan résin suppliers
  • Cina Rosin Éster Manufacturers
  • Cina Karbon Hideung Factory
  • ngeunaan

Tentang Kami

Harvest Enterprise mangrupikeun perusahaan Grup, Urang gaduh kantor pusat urang sorangan âChangZhi Harvest Enterprise Co., Ltdâ lokasina di propinsi Shanxi, ChangZhi Ciry. Ogé boga kantor cabang di Shanghai disebut âShangHai Sino Kalsium Metal Alloy Co., LtdâUrang sorangan pabrik Kalsium Metal urang disebut Lucheng Met-Leder Co., Ltd. Kami profésional ngahasilkeun Purity High Kalsium Metal, kualitas bisa ngahontal 99.99%, kaluaran taunan nyaéta 1500MT Per taun, sagala jinis Alloy Kalsium kayaning Ca-Al Alloy, CaMg Alloy, SiCa Alloy jsb Taunan kaluar nempatkeun nyaeta ngeunaan 3000MT per taun. sareng Cored Wire, kaluaran taunan sakitar 20000MT per taun. Pabrik karbon Hideung kami profésional pikeun sagala jinis Karbon karbon hideung sareng pigmén karbon Hideung. Aya opat jalur produksi di pabrik urang, anu kaluaran taunan nyaéta ngeunaan 30000MT per taun. produk urang diékspor ka leuwih ti 30 contriesWe ogé bisasuplai résin minyak bumi, résin rosin jeung manik kaca. Tujuan perusahaan kami nyaéta nyayogikeun produk anu paling profésional pikeun produk anu paling cocog. Aya departemén pamasaran profésional sareng departemén téknis tiasa nyarankeun produk anu paling kompetitif ka anjeun. Pilih kami, anjeun tiasa kéngingkeun jasa anu paling profésional sareng produk anu paling murah.
Maca deui