Aditif dahareun

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Aditif Pangan Cina profésional, upami anjeun milarian Aditif Pangan anu pangsaéna kalayan harga murah, konsultasi kami ayeuna! Nyadiakeun jasa saatos-jualan profésional sareng harga anu pas, ngarepkeun kerjasama.


Aditif pangan nujul kana sintésis kimiawi atanapi zat alami dina kualitas pangan, warna, seungit, sareng rasa, ogé peryogi téknologi anti korosi sareng pangolahan.

View as  
 
  • Wilujeng sumping mésér Amonium Acetate CAS 631-61-8 ti Harvest Enterprise. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam. Amonium asétat CAS: 631-61-8 mangrupa uyah organik jeung rumus molekul CH3COONH4, The CAS No. Nyaeta 631-61-8. Éta bubuk bodas, anu tiasa didapet ku ngaréaksikeun asam asétat sareng amonia.

  • Harvest Enterprise salaku produsén profésional, kami hoyong masihan anjeun Amonium Formate CAS 540-69-2. Sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. Amonium Formate (HCOONH4) CAS: 540-69-2 mangrupa pangawét antiseptik unggulan dina pangan, rasa jeung inuman, tapi teu boga pangaruh antioksidan.

  • Anjeun tiasa yakin pikeun ngagaleuh Magnesium Acetate CAS 16674-78-5 ti pabrik Harvest Enterprise sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. Magnésium asétat bisa dipaké pikeun aditif feed jeung kosmétik, persiapan magnésium uranyl asétat, tekad natrium dina lab. Éta ogé tiasa dianggo salaku réagen analitik sapertos precipitant, sareng tiasa dianggo salaku agén lebur salju.

  • Harvest Enterprise salaku pabrikan Kalium Acetate CAS 127-08-2 profésional, anjeun tiasa yakin mésér Kalium Asetat CAS 127-08-2 ti pabrik kami sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual anu pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. Kalium Asétat dipaké salaku agén buffering, neutralizer, pangawét jeung warna fixative ngajaga kelir alam sato jeung tutuwuhan.

  • Anjeun wilujeng sumping ka pabrik Harvest Enterprise pikeun ngagaleuh jual pangénggalna, harga murah, sareng kualitas luhur Kalium Klorida CAS 7447-40-7. Kalium Klorida (KCL)Sacara umum nyaéta uyah logam anu diwangun ku Kalium sareng klorida. Anu henteu bau sareng gaduh penampilan kristal vitreous bodas atanapi teu warnaan. Anu gampang larut dina cai sareng solusina karasa asin.

  • Anjeun tiasa yakin mésér ngaropéa Potassium Citrate Monohydrate Anhydrous CAS 6100-05-6 CAS 866-84-2 ti Harvest Enterprise. Dina industri pangolahan pangan, kalium sitrat dipaké salaku panyangga, agén chelate, penstabil, antioksidan, pangémulsi jeung rasa. Ieu bisa dipaké dina produk susu, jelly, jam, daging jeung pastry tinned. Ogé bisa dipaké salaku émulsifier dina kéju sarta agén antistaling dina jeruk, jeung saterusna. Dina farmasi, éta dianggo pikeun hypokalemia, kakurangan kalium sareng alkalisasi cikiih.

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Aditif dahareun profésional sareng supplier di Cina. Kualitas luhur Aditif dahareun kami henteu ngan ukur dilakukeun di Cina sareng kami gaduh saham sareng produk bulk. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun produk diskon borongan.