Résin minyak bumi

Harvest Enterprise Nyaéta Salah sahiji Résin Perminyakan Cina anu Kawéntar sareng Pabrikan Whistle Darurat sareng Pemasok. SPECIALINILIN PABRIK KAMI dina Pabrikan Résin Minyak Bumi.

Résin minyak bumi mangrupikeun produk kimia anu nembé dikembangkeun dina taun-taun ayeuna. Alatan kaunggulan harga low, kaleyuran dicampur alus, titik lebur low, résistansi cai, étanol jeung bahan kimia, jeung sajabana, éta bisa loba dipaké pikeun karét, elém, coatings, papermaking, tinta, jsb A-rupa industri jeung widang. .

Petroleum Resin dingaranan sumber turunan minyak bumi. Cai mibanda ciri nilai asam low, hibrid alus, résistansi cai, étanol, jeung résistansi kimiawi. Fitur. Résin minyak bumi umumna henteu dianggo nyalira, tapi dianggo salaku promotor, régulator, modifier sareng résin sanés.
View as  
 
  • Mésér Résin Perminyakan Kualitas Diskon kalayan Harga Murah buatan Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén résin minyak bumi sareng supplier di Cina
    1.Pikeun Résin Perminyakan urang tiasa nyayogikeun anjeun C5 Perminyakan Résin, C9 Perminyakan Résin, C5C9 Copolymerized Perminyakan Résinï¼Hydrogenated Perminyakan Résin
    2.If anjeun milih kami, Urang tiasa nyarankeun résin cocog pikeun anjeun.
    3. Warna produk kami ti Color0 nepi ka warna 18.
    Harga 4.Our paling panghandapna ti pasar china, ogé kualitas anu pangalusna pikeun anjeun.
    Hiji kecap, Résin Havest paling cocog pikeun anjeun.

  • Profésional Cina kualitas C5C9 Copolymerized hidrokarbon résin pabrik jeung suppliers. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Resin Hidrokarbon Kopolimerisasi C5C9 di Cina.
    Warna 1.Light sarta transparansi alus
    2. Teu aya bau
    3.Solubility dina rupa pangleyur
    stabilitas pemanasan 4.Good
    5.Kinerja abrasion High

  • Harvest Enterprise salaku produsén profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun Résin Hidrokarbon Hidrogénasi. Umumna résin Perminyakan digolongkeun opat jinis dumasar kana bahan baku anu béda, nyaéta C5 Petroleum Resin, C9 Petroleum Resin, Hydrogenated Petroleum Resin, C5 / C9 Copolymerized Petroleum Resin.

  • Anjeun tiasa yakin pikeun ngagaleuh C5 Petroleum Resin ti pabrik Harvest Enterprise sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. C5 Perminyakan Résin bisa digolongkeun lima tipe sakumaha per bahan baku béda. Ieu Campuran C5 Perminyakan Résin, Aliphatic Perminyakan Résin, DCPD Aliphatic Perminyakan résin, C5 / C9 résin copolymer na C5 hydrogenated C5 Perminyakan résin.

  • Pabrik Langsung Pasokan Kualitas Alifatik Hidrokarbon Résin buatan Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén résin hidrokarbon alifatik sareng supplier di Cina. Bahan utama C5 Aliphatic Hydrocarbon Resin nyaéta piperylene kentel. Karakteristik alifatik ?hidrokarbon nyaéta warna lampu, résistansi panas alus, résistansi cuaca hadé.titik softening handap.Aliphatic Hidrokarbon Résin kompatibel jeung polimér non-polar sarta sauyunan jeung polar polimér.It loba dipaké dina industri napel sapertos panas-ngalembereh. napel, tekanan sénsitip napel. Ogé loba dipaké dina industri karét salaku agén blending karét, sarta jalan nyieun cet.

  • Hot sale kualitas résin Perminyakan pikeun Karét kalawan Low Harga dijieun di Cina. Harvest Enterprise nyaéta résin Perminyakan pikeun produsén karét sareng supplier di Cina.
    1.Water bodas Granular C9 C5 Perminyakan hydrogenated résin hidrokarbon
    2. Murni 0
    3.Good kasaluyuan jeung Eva, SBS, SIS

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Résin minyak bumi profésional sareng supplier di Cina. Kualitas luhur Résin minyak bumi kami henteu ngan ukur dilakukeun di Cina sareng kami gaduh saham sareng produk bulk. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun produk diskon borongan.