Tentang Kami

SAHA URANG

Harvest Enterprise mangrupikeun perusahaan Grup, Urang gaduh kantor pusat urang sorangan âChangZhi Harvest Enterprise Co., Ltdâ lokasina di propinsi Shanxi, ChangZhi Ciry. Ogé boga kantor cabang di Shanghai disebut âShangHai Sino Kalsium Metal Alloy Co., LtdâUrang sorangan pabrik Kalsium Metal urang disebut Lucheng Met-Leder Co., Ltd. Kami profésional ngahasilkeun Purity High Kalsium Metal, kualitas bisa ngahontal 99.99%, kaluaran taunan nyaéta 1500MT Per taun, sagala jinis Alloy Kalsium kayaning Ca-Al Alloy, CaMg Alloy, SiCa Alloy jsb Taunan kaluar nempatkeun nyaeta ngeunaan 3000MT per taun. sareng Cored Wire, kaluaran taunan sakitar 20000MT per taun. Pabrik karbon Hideung kami profésional pikeun sagala jinis Karbon karbon hideung sareng pigmén karbon Hideung. Aya opat jalur produksi di pabrik urang, anu kaluaran taunan nyaéta ngeunaan 30000MT per taun. produk urang diékspor ka leuwih ti 30 contries
Urang ogé bisa nyadiakeun résin Perminyakan, Rosin Résin jeung Kaca Bead. Tujuan perusahaan kami nyaéta nyayogikeun produk anu paling profésional pikeun produk anu paling cocog. Aya departemén pamasaran profésional sareng departemén téknis tiasa nyarankeun produk anu paling kompetitif ka anjeun. Pilih kami, anjeun tiasa kéngingkeun jasa anu paling profésional sareng produk anu paling murah.


Factory


Naha milih kami

1.Kami ngarah pabrik, aya QC profésional, R


our office2.Generally kami nyadiakeun sampel ka konsumén pikeun nguji maranéhanana, sakali aranjeunna approve sampel, lajeng urang ngahasilkeun barang pikeun konsumén. Nalika barang angkatan ieu réngsé, urang ogé bakal ngirim sampel angkatan ieu ka konsumén urang utile sadayana disatujuan lajeng ngirimkeun barang ka konsumén.


3.Some produk sorangan REACH Sértipikat Pendaftaran, The tonnage band leuwih 1000tonnes / Taun. SGS, BV, CIQ, CCIC sareng unggal Sertipikat Asal, sapertos Bentuk E, Bentuk A, Bentuk B sareng ECFA, sareng sajabana, sadayana tiasa disayogikeun.


4. Kami mangrupikeun perusahaan ISO9001. tiasa cooperate jeung konsumén pikeun ngalakukeun inspeksi sagala kaasup SGS inspeksi, CIQ Inspection, BV Inspection jsb.


5.Until kiwari, produk urang diékspor ka leuwih ti 30 countrys. Urang diajar info leuwih lengkep. Ti konsumén urang, ogé nyaho sarat béda ti nagara béda, ogé nyekel info husus ti nagara béda. Upami anjeun milih kami kami bakal nyayogikeun anjeun nasihat anu paling profésional. Kami tiasa nyarankeun produk anu paling cocog pikeun anjeun sareng perusahaan anjeun.


HONOR URANG

image003