News parusahaan

  • Kawat extruded logam kalsium anu pak dina kantong poli lapisan ganda ngeusi gas argon, teras disegel dina drum baja diuji PBB kalawan approx.175-185 kgs beurat net per kendang. Umumna per 4 drum dina palet kai jeung 20 pallets dina wadahna 1x20 '. Dina total beurat net 14-15mt dina 1x20'container.

    2022-10-26

  • tipe anyar kami HF6288S profésional dina thermoplastic jalan nyirian cet téh sagampil di handap pikeun rujukan anjeun.

    2022-10-26

  • Milik kana bahan baku résin minyak bumi bakal nepi, Dina poé panganyarna, hargana bakal nepi saprak kiwari., Sakali anjeun gaduh sarat wae, Pls ngarasa Luncat ngahubungan kalawan kami.

    2022-10-26

  • (2021-08-11) Panawaran résin minyak bumi C9 dinten ieu stabil, pasokan pasar stabil, résin poék pabrik dikirim lancar, inventarisna rendah, paménta résin cahayana hampang, sareng replenishment peryogi waé;

    2022-10-26

  • Sateuacan ngirimkeun unggal barang angkatan. kami bakal ngalakukeun uji viskositas, uji ngalir, uji pemanasan manjangkeun sareng sadaya tés anu anjeun peryogikeun. Ogé bakal ngirim anjeun vedio sareng pics unggal barang bets.

    2022-10-26