Pangaweruh

  • Persiapan Kalsium Metal utamana ngawengku métode réduksi, métode éléktrolisis jeung pemurnian kalsium. Kusabab kagiatan Kalsium Metal anu kuat pisan, éta utamana dihasilkeun ku éléktrolitik molten kalsium klorida atanapi kalsium hidroksida baheula. Dina taun-taun ayeuna, metode pangurangan laun-laun janten metodeu utama pikeun ngahasilkeun Logam Kalsium.

    2022-10-26

  • Karbon hideung, mangrupa karbon amorf, lampu, leupas jeung bubuk hideung pisan rupa, nu bisa dipikaharti salaku handap pot.
    Ieu mangrupakeun produk diala ku durukan teu lengkep atawa dékomposisi termal zat karbonat kayaning batubara, gas alam, minyak beurat, jeung minyak suluh dina kaayaan hawa cukup.

    2022-10-26

  • Asam résin rosin ngandung gén rantay ganda sareng gén karboksil-aktip, kalayan beungkeut ganda konjugasi sareng réaksi gugus karboksil anu khas. Salian rentan ka oksidasi sareng isomérisasi, rosin ogé ngagaduhan réaksi beungkeut ganda sapertos disproportionation, hidrogenasi, tambahan, sareng polimérisasi. .

    2022-10-26

  • Résin minyak bumi (résin hidrokarbon) nyaéta résin termoplastik anu dihasilkeun ku pra-perlakuan, polimérisasi, distilasi jeung prosés séjén fraksi C5 jeung C9 dihasilkeun ku cracking minyak bumi. Ieu lain polimér luhur, tapi polimér beurat molekul low antara 300-3000.

    2022-10-26

  • Kami ngadegkeun kawat logam kalsium taun ieu, data téknologi kawat logam Kalsium kami sapertos kieu pikeun rujukan anjeun:
    Aplikasi utama: Kawat logam kalsium nyaéta bahan baku kawat inti kalsium
    Kalsium Rod Kawat tanpa strip

    2022-10-26

  • Jenis anyar kami C5 Petroleum résin 6288S anu widly dipaké dina thermoplastic panas ngalembereh jalan nyirian industri cet. kaunggulan utamana nyaéta saperti kieu:

    2022-10-26

 12345...8