Éster Rosin

Panen perusahaan salaku salah sahiji profésional Cina Rosin éster pabrik jeung pabrik, kami kakuatan kuat sarta manajemén lengkep. Ogé, urang gaduh lisénsi ékspor sorangan. Urang utamana nungkulan dina nyieun runtuyan Rosin éster jeung saterusna. Urang lengket kana poko orientasi kualitas sarta prioritas customer, kami tulus ngabagéakeun surat anjeun, nelepon jeung investigations pikeun gawé babarengan bisnis. Kami ngajamin anjeun jasa kualitas luhur sepanjang waktos.


Rosin Éster nyaéta éster poliol tina asam aroma. Poliol anu biasa dianggo nyaéta gliserin sareng tetraol duktal. Éster pinus multi-mellow nyaéta konéng transparan padet. Titik softening nyaeta 90-110 ° C, sarta nilai asam nyaeta 10 nepi ka 20. Dipaké pikeun nyieun cet, kualitas rada luhur batan sabun kalsium rosin.

Titik softening éster élastis tetraraxyl leuwih luhur batan gliserin, nu dijieun kana kinerja drying sanggeus varnish nu. Kinerja karasa sareng tahan cai langkung saé tibatan varnish anu didamel tina gliserin rosin. Lamun éster pakait dijieunna tina rosin polimér atawa aroma hidrida diréduksi, kacenderungan discoloration diréduksi, sarta pintonan séjén ogé geus ningkat. Titik softening splasses polimér leuwih luhur batan rosin, sedengkeun titik softening bungbu hidrogénasi diréduksi.

View as  
 
  • Rosin résin kualitas luhur tiasa nyumponan seueur aplikasi, upami anjeun peryogi, punten kéngingkeun jasa online online kami ngeunaan résin Rosin. Kami ngarah pabrik Rosin Éster di Cina, utamana produk kami téh Maleic dirobah rosin Éster, Alkohol-leyur maleic dirobah rosin éster, Gliserol Éster of Rosin, Pentaerythritol éster of rosin, Résin husus pikeun jalan nyirian cet jeung maleated rosin jeung fumarated rosin.

  • Panen perusahaan mangrupakeun pamimpin profésional Cina Rosin éster pikeun Jalan nyirian produsén cet kalawan kualitas luhur sarta harga lumrah. runtuyan ieu produk bisa leyur dina aromatik, alifatik, éster jeung pangleyur ketonic, bisa gampang dicampurkeun jeung dilebur jeung résin minyak bumi, Eva pikeun ngahasilkeun jalan nyirian cet, panas-ngalembereh napel, loba dipaké dina bodas atawa konéng cét lalulintas panas-ngalembereh. .

  • Kualitas High Hydrogenated Rosin ditawarkeun ku produsén Cina Harvest Enterprise. Mésér Hydrogénated Rosin anu kualitasna luhur langsung kalayan harga anu murah.
    1.Warna ampir bodas tur bau low
    2. Kinerja Pemanasan Manjangkeun anu saé, Warnana kirang ti 1
    3.Have kasaluyuan alus, bisa dicampurkeun jeung rupa-rupa polimér kayaning NR, CR, SBR, SBS, SIS, EVA, jsb dina proporsi nanaon.
    4. Boga kaleyuran alus, Leyur dina cyclohexane, minyak bumi éter, toluene, xylene, étil asétat, acetone jeung pangleyur lianna.
    5.Can bisa widly dipaké dina diapers orok.

  • Mésér Hot Maleated Rosin buatan Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Rosin Maleated di Cina.
    1.Pikeun tinta percetakan offset (bébas fenol)
    2. Pikeun tinta Gravure (pakét karton)
    3. Pikeun inks dumasar-alkohol
    4. Pikeun napel
    5.Pikeun Cét Tanda Jalan

  • Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Cina

  • Manggihan pilihan badag Gliserol Éster of Rosin ti Cina di Harvest Enterprise. Maleic Modified Rosin Éster mangrupakeun résin warna lampu nu némbongkeun adhesion kuat, stabilitas warna alus tur stabilitas panas. gampang leyur dina char, éster, pangleyur turpentine, runtuyan "MRP" produk bisa sagemblengna leyur dina pangleyur minyak bumi (120

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Éster Rosin profésional sareng supplier di Cina. Kualitas luhur Éster Rosin kami henteu ngan ukur dilakukeun di Cina sareng kami gaduh saham sareng produk bulk. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun produk diskon borongan.