Karbon Hideung

Harvest Enterprise salaku produsén profésional, kami hoyong nyayogikeun anjeun Karbon Hideung kualitas luhur. Sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu.


Karbon Hideungutamana dipaké salaku agén bertulang sarta filler pikeun karét. Konsumsina kira-kira satengah tina konsumsi karét. Karét ngagunakeun karbon hideung pikeun ngitung 94% tina total karbon hideung, anu sakitar 60% dianggo pikeun manufaktur ban. Salaku tambahan, éta ogé dianggo salaku pelindung sinar ultraviolét tina tinta, palapis sareng plastik, ogé produk plastik. Éta ogé asistén penting dina seueur produk sanés, sapertos éléktroda, batré garing, résistor, bahan peledak, kosmétik sareng krim polishing.

Karbon Hideung utamana dipaké pikeun produk karét. The thinner ukuran partikel karbon hideung, nu hadé kinerja tulangan na; nu leuwih luhur struktur karbon hideung, nu leuwih luhur stress sarta jumlah modular tina extension tetep. The variétas tulangan ukuran partikel rupa utamana dipaké pikeun ban ban, mere ban résistansi maké alus. Bagian séjén tina ban, kayaning sisi ban, curtain, lapisan panyangga, sarta lapisan lapisan. Tipe semi-replenishment (handap 40m2 / g) tungku hideung.

View as  
 
  • Borongan harga murah Karét Karbon Hideung buatan Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Karét Karbon Hideung di Cina. Pabrik kami nyaéta AAA Kelas Kredit Enterprise.Also kami Karbon Hideung N220, N219, N234, N330, N326, N339, N550, N539, N660 anu diidentipikasi ku gov.as kami produk kawentar di china.Also ngahormatan salaku kontrak jeung ngajaga janji modél bisnis

  • Pabrik Langsung Nyadiakeun Kualitas Pigmén Karbon Hideung Dijieun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Karbon Hideung Pigmén di Cina. Pigmén Karbon Hideung disebut Warna Hideung atawa pigmén hideung anu loba dipaké pikeun ngawarnaan pigmén dina tinta, cét, coatings, plastik jeung produk lianna. Nurutkeun kana inténsitas ngawarnaan (atawa blackness) jeung ukuran partikel, éta umumna dibagi kana opat jenis: tinggi-pigmén karbon hideung, sedeng-pigmén karbon hideung, biasa-pigmén karbon hideung jeung low-pigmén karbon hideung.

  • Kualitas luhur Karbon Hideung N990 dijieun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Karbon Hideung N990 di Cina. Karbon Hideung N880 gaduh ukuran partikel anu paling ageung diantara sadaya jinis karbon hideung kalayan jumlah keusikan anu luhur, élastisitas sanyawa karét anu saé, henteu deformasi permanén, cocog pikeun produk karét sapertos mobil sareng alat mesin.

  • Hot sale kualitas Karbon Hideung N880 kalawan Low Harga dijieun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Karbon Hideung N880 di Cina. Thermal Cracking karbon hideung anu paling ilahar dipaké salaku reinforcing filler dina industri karét. Umumna 90% -95% kualitas anu loba dipaké dina industri karét. Konsumsi na nyaeta ngeunaan 40% -50% total konsumsi karét.

  • Panas Jual Low Harga Karbon Hideung N770. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Karbon Hideung N770 di Cina. Umumna séri karbon hideung N770 nyaéta karbon hideung semi-dikuatan kaasup karbon blackN770, karbon blackN774, karbon blackN772, karbon blackN762, karbon blackN787 jeung karbon blackN754.

  • Hot Sale Cina Karbon Hideung N660 Sampel Gratis Produsén jeung suppliers. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Karbon Hideung N660 di Cina. CarbonBlack N660 cocog pikeun sagala jinis karét. Dibandingkeun jeung semi-bertulang karbon hideung, mibanda struktur nu leuwih luhur, partikel finer, gampang disperse dina sanyawa karét.

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Karbon Hideung profésional sareng supplier di Cina. Kualitas luhur Karbon Hideung kami henteu ngan ukur dilakukeun di Cina sareng kami gaduh saham sareng produk bulk. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun produk diskon borongan.