Anti dieunakeun agrégat keramik
  • Anti dieunakeun agrégat keramikAnti dieunakeun agrégat keramik
  • Anti dieunakeun agrégat keramikAnti dieunakeun agrégat keramik
  • Anti dieunakeun agrégat keramikAnti dieunakeun agrégat keramik
  • Anti dieunakeun agrégat keramikAnti dieunakeun agrégat keramik
  • Anti dieunakeun agrégat keramikAnti dieunakeun agrégat keramik

Anti dieunakeun agrégat keramik

Kualitas luhur Anti dieunakeun agrégat keramik ditawarkeun ku produsén Cina Panen perusahaan. Mésér Keramik Agrégat Anti-slip anu kualitasna langsung kalayan harga murah. Kami profésional pabrik keramik agrégat Anti-slip di china. Aya seueur proyék di pasar bumi sareng luar negeri urang. Upami anjeun ngagaduhan masalah téknis anu sanés, Pls ngarasa Luncat ngahubungi kami, bakal masihan anjeun dukungan profésional.

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Grosir Newest Anti dieunakeun agrégat keramik dijieun di China.Harvest perusahaan téh Anti dieunakeun agrégat keramik produsén sarta supplier di Cina.


Bagian Kahiji: Prosés Produksi

A.Bahan baku: Sanggeus asup ka pabrik, bahan baku glaze dipilih jeung elutriated. Bahan-bahan ditimbang nurutkeun rumus produksi, sareng balna digiling sareng ditumbuk. Sanggeus ngahontal fineness diperlukeun, beusi dipiceun jeung sieved. Lajeng, nurutkeun métode molding béda, mékanisme dipaké pikeun molding leutak pencét filter dehidrasi, leutak vakum leutak, sayaga; pikeun prosés leutak kimiawi, leutak munggaran pencét disaring sarta dehydrated, lajeng ku nambahkeun decoagulant kana slurry kimiawi, panyabutan beusi, sieving, sarta standby; slurry dipaké pikeun grouting ieu vakum diperlakukeun.


B.Forming: dibagi kana roll ngabentuk na grouting ngabentuk. Lajeng garing, motong sarta sisihkan.


C.Firing: Saatos meunangkeun awak bodas, asupkeun kiln pikeun biskuit firing, sanggeus pagawean, glazing, glaze firing, sarta milih partikel keramik sanggeus ninggalkeun kiln pikeun ménta partikel mumpuni.


D.Color baking: partikel keramik mumpuni dipilih pikeun ménta produk rengse mumpuni.


E.Packaging: The partikel keramik nu ngarangkep nurutkeun métode cocog béda jeung sagala rupa sarat, nyaeta, produk ahir kabentuk, sarta shipped atawa disimpen.

buy Anti-slip Aggregate Ceramic


Bagian Kadua: Inpormasi lengkep

A. Anti dieunakeun agrégat Keramik téh warni tur ogé warna caang jeung langgeng, nu geus robah penampilan beungeut jalan tradisional aslina. Agrégat anu dijieun tina bahan kelas luhur anu disintésis sacara artifisial dihijikeun dina warna sareng moal luntur sanajan agrégatna dianggo.


B.The kinerja anti dieunakeun tina trotoar berwarna geus strengthened: agrégat kami nganggo mangrupakeun bahan sintétik jeung nilai polishing kacida luhurna. agrégat bisa ngaronjat sacara signifikan dina trotoar aya ngaliwatan binder a. Kinerja anti skid permukaan jalan dina dinten garing sareng hujan.


C.High kakuatan beungkeutan trotoar: The napel dipaké dina warna aspal non-dieunakeun milik bahan beungkeutan organik jeung anorganik. Éta gaduh kakuatan beungkeutan anu kuat pikeun sababaraha bahan, sapertos beton aspal, beton semén, baja, sareng kai. rentang lega.


D.The trotoar berwarna gampang pikeun ngawangun sarta solidifies gancang: Salila prosés konstruksi, waktu disconnection relatif pondok, nu kondusif pikeun pangwangunan bagian jalan sibuk atawa proyék perbaikan darurat di kota. Ieu bisa dipaké dina lingkungan suhu normal, nu leuwih kondusif pikeun panangtayungan lingkungan, teu merlukeun mesin badag skala jeung alat, sarta bisa dipaké di wewengkon leutik.


E: Partikel keramik mangrupakeun tipe anyar tina bahan trotoar ilahar dipaké, nu non-slip, maké-tahan, ramah lingkungan, korosi-tahan, nyerep cai low, caang dina warna jeung geulis. Henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku bahan permukaan jalan, éta ogé tiasa dianggo salaku hiasan anu saé. bahan ieu henteu ngan warni dina kelir, tapi ogé teu ngahasilkeun efek samping toksik mun dipaké, jadi euweuh urusan dimana dipaké, éta moal item nu patali pangaruh jeung bisa nyieun hiji pangalaman estetika alus for everyone.

china Anti-slip Aggregate Ceramic


Bagian Tilu: Kaunggulan

Ieu

1: kinerja anti skid alus:

Éta sacara signifikan tiasa ningkatkeun kinerja anti skid garing sareng hujan tina trotoar, ngirangan jarak ngerem langkung ti 40%, sareng ngirangan 75% tina slippage jalan. Warnana beunghar sareng pilihan, warnana terang sareng tahan, sareng gaduh pangaruh visual sareng peringatan anu saé.

Jalan aspal partikel keramik ipis sareng hampang, anu moal ningkatkeun beban bantalan sasak sareng pondasi trotoar.


2: kinerja waterproof alus:

Cai mibanda kinerja waterproof alus. Beungeut trotoar ditutup sareng résistansi rutting saé. Éta ngirangan atanapi nyegah retakan jalan sareng ningkatkeun umur jasa.


3: Ngurangan bising kendaraan:

Nyerep gelombang sora, ngirangan bising ku 6-7 desibel, sareng ngirangan bising sakitar 30%


4: lalawanan korosi alus:

Éta gaduh kasabaran anu hadé pikeun pangleyur sapertos béngsin, minyak tanah, solar, sareng solusi asam-basa


5: lalawanan low, suhu luhur jeung kinerja sepuh, béaya rendah:

Sipat fisik suhu rendah tina trotoar partikel keramik saé dianggo di daérah tiis parah. Kinerja sepuh termal anu saé, stabilitas suhu anu saé, sacara efektif manjangkeun umur jasa jalan. Biaya pangwangunan relatif murah, nyaéta 50% tina solusi trotoar warna anu sami sareng ngirangan slippage jalan ku 75%. Warnana beunghar sareng pilihan, warnana terang sareng tahan, sareng gaduh pangaruh visual sareng peringatan anu saé.


Bagian Kaopat: Kaayaan Pangwangunan

1. Pangwangunan lapisan caket: Lapisan caket ieu lokasina antara lapisan permukaan minyak aspal, sarta beungeut kerja diperlukeun janten garing. Minyak lapisan napel umumna disiapkeun kalawan émulsifier gancang-retak jeung bitumen dicampurkeun jeung cai, sarta konsentrasi relatif ipis. Nengetan ngabersihan up polutan salila pangwangunan dina poé cerah, sarta mastikeun yén beungeut gawé teu baseuh sanggeus konstruksi sanggeus poé hujan.


2. Aspal konstruksi lapisan permukaan beton: The konstruksi lapisan permukaan kudu dilaksanakeun dina 24 jam sanggeus pangwangunan lapisan permeabel jeung lapisan sealing pikeun nyegah lapisan permeabel jeung lapisan sealing ti keur wetted ku curah hujan ngadadak, ngabalukarkeun telat konstruksi. , Sedengkeun lapisan tengah jeung luhur aya dina lapisan caket Konstruksi kudu dituturkeun langsung saatos nyebarkeun minyak.


3. Kaayaan konstruksi dina usum hujan: Konstruksi dina usum hujan kedah nyingkahan cuaca konstruksi nguntungkeun kayaning hujan, hawa lemah sareng angin kuat, sarta konstruksi bisa dilumangsungkeun nalika beungeut kerja geus garing.

Jalan aspal berwarna ngagaduhan ciri warna anu terang sareng sipat kimia anu stabil. Dina hadir, aya sababaraha kelir utama kayaning beureum, héjo jeung konéng, sarta desain warna bisa dilumangsungkeun nurutkeun sarat customer

Anti-slip Aggregate Ceramic supplier

Hot Tags: Anti dieunakeun agrégat keramik, pabrik, suppliers, pabrik, Cina, Dijieun di Cina, borongan, bulk, stock, diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.