Amonium asétat CAS 631-61-8
  • Amonium asétat CAS 631-61-8Amonium asétat CAS 631-61-8
  • Amonium asétat CAS 631-61-8Amonium asétat CAS 631-61-8
  • Amonium asétat CAS 631-61-8Amonium asétat CAS 631-61-8
  • Amonium asétat CAS 631-61-8Amonium asétat CAS 631-61-8
  • Amonium asétat CAS 631-61-8Amonium asétat CAS 631-61-8

Amonium asétat CAS 631-61-8

Wilujeng sumping mésér Amonium Acetate CAS 631-61-8 ti Harvest Enterprise. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam. Amonium asétat CAS: 631-61-8 mangrupa uyah organik jeung rumus molekul CH3COONH4, The CAS No. Nyaeta 631-61-8. Éta bubuk bodas, anu tiasa didapet ku ngaréaksikeun asam asétat sareng amonia.

Modél:CH3CH2COONa

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Cina Amonium asétat CAS 631-61-8 Pabrik Langsung Supply. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Amonium Acetate CAS 631-61-8 sareng supplier di Cina.


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Amonium asétat (CH3CH2COONa) CAS: 631-61-8 mangrupa uyah organik jeung rumus molekul CH3COONH4, The CAS No. Nyaeta 631-61-8. Éta bubuk bodas, anu tiasa didapet ku ngaréaksikeun asam asétat sareng amonia. Éta tiasa dianggo salaku réagen analitik, pengawet daging, atanapi farmasi. Éta lumangsung salaku kristal triangular bodas kalayan bau asam asétat. Éta larut dina cai sareng étanol, teu larut dina aseton.


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: amonium asétat, asam asétat, amonium uyah;

2. Formula Molekul: CH3COONH4

3. Beurat molekul: 77,08

4. CAS: 631-61-8


Spésifikasi

Kelas réagen (GB/T 1292-2008)

Kelas I

Kelas II

Kelas III

Eusi(CH3COONH4),w/%

98.0

98.0

97.0

Nilai pH(50g/L,25â)

6.7-7.3

6.5-7.5

6.5-7.5

Uji kajelasan / No â¤

2

3

5

Zat teu leyur, w/%

0.002

0.005

0.01

Residu ignition,

0.005

0.005

0.01

Uap, w/%

2.0

ââââ

âââ

Klorida (Cl),w/%

0.0005

0.0005

0.001

Sulfat(SO4),w/%

0.001

0.002

0.005

Nitrat(NO3),w/%

0.001

0.001

âââ

Fosfat (PO4),w/%

0.0003

0.0005

âââ

Magnésium (Mg),mg/kg â¤

0.0002

0.0004

0.001

Kalsium (Ca), w/%

0.0005

0.001

0.002

Beusi (Fe),

0.0002

0.0005

0.001

Logam beurat (Pb).

0.0002

0.0005

0.001

Ngurangan Kalium Permanganat,w/%

0.0016

0.0032

0.0032


Ammonium Acetate supplier


Bagian Tilu: spésifikasi utama

1. Pamakéan

(1). Dipaké pikeun nyiapkeun solusi panyangga pikeun nangtukeun aluminium sarta beusi. Pisahkeun timah sulfat ti sulfat séjén. Dipaké pikeun pelestarian daging, electroplating, perlakuan cai, farmasi, jsb Dipaké salaku réagen analitik, réagen kromatografi jeung buffers

(2). Dipaké salaku réagen analitik, pengawet daging, sarta ogé dipaké dina industri farmasi.

(3). Dipaké salaku réagen analitik, sapertos precipitant, pikeun nyiapkeun solusi panyangga pH. Ogé dipaké salaku réagen kromatografi.

(4). Ieu bisa dipaké dina éléktrolit plating pérak. Upami dianggo pikeun industri, kedah ati-ati ngontrol kandungan klorida sareng logam beurat.


2. Bungkusan

Umumna iket téh 25 kg kantong poliétilén inter kalawan tilu lapisan kantong plastik. Ogé tiasa nyayogikeun anjeun kantong kertas kraft Waterproof.


3. Panyimpenan jeung Angkutan

Amonium asétat (CH3CH2COONa) CAS: 631-61-8 kudu disimpen dina tempat garing kalayan euweuh Uap, sarta eta kudu diteundeun jauh ti seuneu jeung Uap salila transportasi. Dina waktu nu sarua, tetep jauh ti bahya.

Ammonium Acetate factory

Hot Tags: Amonium Acetate CAS 631-61-8, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.