Metalurgi Kimia

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Cina

Kami ngarah pabrik, aya QC profésional, R
View as  
 
  • Harvest Enterprise mangrupikeun pabrik sareng suppliers Kalsium Magnesium Alloys di Cina anu tiasa borongan Calcium Magnesium Alloys. 1.Hardening Agen: Dipaké pikeun enhancing alloy logam sipat fisik sarta mékanis
    2.Take salaku refiner sisikian efisien: Dipaké pikeun ngadalikeun dispersi kristal individu dina logam, guna ngahasilkeun struktur sisikian leuwih finer sarta leuwih seragam.
    3. modifying tambahan: Ilahar dipaké pikeun ngaronjatkeun kakuatan, ductility na machinability.

  • Mésér Diskon Kualitas Silikon Alloy Kalsium sareng Harga Murah dilakukeun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Silicon Calcium Alloy di Cina. alloy kalsium silikon diala ku ngagunakeun silika, jeruk jeung coke salaku bahan baku ngaliwatan 1500-1800 derajat atmosfir ngurangan kuat. Alloy binér anu diwangun ku silikon sareng kalsium kalebet kana kategori ferroalloys. Komponén utami nyaéta silikon sareng kalsium, sareng ogé ngandung jumlah najis anu béda sapertos beusi, aluminium, karbon, walirang sareng fosfor. Dina industri baja dipaké salaku aditif kalsium, deoxidizers, desulfurizers na denaturants pikeun inclusions non-logam. Dina industri beusi tuang dipaké salaku inoculant na denaturant.

  • Mésér diskon Pabrik High Purity Kalsium Metal dijieun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun pabrik sareng supplier Calcium Metal Purity High di China.Calcium Metal tujuan utama kalsium logam nyaéta pikeun ngolah partikel kalsium logam, teras ngadamel kawat beusi kalsium atanapi kawat kalsium murni, anu tungtungna dianggo dina pemurnian beusi sareng waja. peranna nyaeta mun desulfurize na deoxidize sarta ngaronjatkeun fluidity baja molten sarta ngamajukeun naékna gancang tina inclusions dina baja molten, umumna dipaké pikeun produksi steel.metallic kalsium kualitas luhur dipaké salaku agén dehydrating dina ngahasilkeun waterfree alkohol jeung dipaké salaku desulfurizert dina industri minyak bumi, dipaké pikeun deoxidize atanapi desulfurize dina metalurgi industry.However, sanyawa kalsium boga aplikasi pisan lega, utamana dina industri konstruksi.

  • Profesional Cina kualitas Kalsium Metal Produsén jeung Suppliers. Panen perusahaan nyaéta produsén Kalsium Metal jeung supplier di China.Calcium Metal Tujuan utama kalsium logam nyaéta pikeun ngolah kana partikel kalsium logam, lajeng nyieun kawat beusi kalsium atawa kawat kalsium murni, nu tungtungna dipaké dina pemurnian beusi jeung baja. peranna nyaeta mun desulfurize na deoxidize sarta ngaronjatkeun fluidity baja molten sarta ngamajukeun naékna gancang tina inclusions dina baja molten, umumna dipaké pikeun produksi steel.metallic kalsium kualitas luhur dipaké salaku agén dehydrating dina ngahasilkeun waterfree alkohol jeung dipaké salaku desulfurizert dina industri minyak bumi, dipaké pikeun deoxidize atanapi desulfurize dina metalurgi industry.However, sanyawa kalsium boga aplikasi pisan lega, utamana dina industri konstruksi.

  • Cina Kalsium Aluminium Alloys Factory Langsung Supply. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Aluminium Alloys di Cina. Kalsium alloy aluminium boga luster logam, sipat meriah, sarta bubuk rupa gampang kaduruk dina hawa. Ieu utamana dipaké salaku alloy panengah, pemurnian sarta agén pangurangan dina smelting logam. Produk disayogikeun dina bentuk blok alami, sareng ogé tiasa diolah janten produk ukuran partikel anu béda-béda dumasar kana kabutuhan pangguna. Paduan kalsium-aluminium umumna ngandung 70-75% kalsium, 25-30% aluminium, 80-85% kalsium, 15-20% aluminium sareng 70-75% aluminium, 25-30% kalsium.

  • diskon kualitas borongan High Purity Kalsium Kawat. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Kawat Kalsium Tinggi di Cina. Kawat kalsium purity tinggi nyaéta bahan baku kawat inti kalsium.

 1 
Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Metalurgi Kimia profésional sareng supplier di Cina. Kualitas luhur Metalurgi Kimia kami henteu ngan ukur dilakukeun di Cina sareng kami gaduh saham sareng produk bulk. Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun produk diskon borongan.