Gliserol éster tina Rosin
  • Gliserol éster tina RosinGliserol éster tina Rosin
  • Gliserol éster tina RosinGliserol éster tina Rosin
  • Gliserol éster tina RosinGliserol éster tina Rosin
  • Gliserol éster tina RosinGliserol éster tina Rosin
  • Gliserol éster tina RosinGliserol éster tina Rosin

Gliserol éster tina Rosin

Manggihan pilihan badag Gliserol Éster of Rosin ti Cina di Harvest Enterprise. Maleic Modified Rosin Éster mangrupakeun résin warna lampu nu némbongkeun adhesion kuat, stabilitas warna alus tur stabilitas panas. gampang leyur dina char, éster, pangleyur turpentine, runtuyan "MRP" produk bisa sagemblengna leyur dina pangleyur minyak bumi (120

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Panen perusahaan mangrupakeun profésional Cina Gliserol éster of Rosin produsén sarta supplier, lamun Anjeun keur pilari nu pangalusna Gliserol éster of Rosin kalawan harga low, konsultasi kami ayeuna!


Ciri

Gliserol éster tina Rosin



Aplikasi

Gliserol éster tina Rosin utamana dipaké dina EVA jeung basis polyamide napel ngalembereh panas, SBS na basis SIS napel panas ngalembereh tekanan-sénsitip, elém tekanan-sénsitip basis pangleyur, coatings ngalembereh panas, sealants, napel basis cai, kitu ogé kosmétik, waxing sarta panyabutan bulu creams.


Data Utama

produk

Warna (Gardner, 50% dina larutan bénzéna)

Jumlah Asam (mgKOH/g)

Titik Lemah (R

MG-85S

2~4

5~15

83~88

MG-90S

2~4

5~15

88~95

138

4~6

5~15

92~97


Glycerol Ester of Rosin supplier


Bungkusan

25kg kantong kertas kraft; 1MT tas jumbo.


Naha Pilih AS

1. Urang pabrik ogé urang boga urang Sunda sorangan

2. Sacara umum, urang nyadiakeun sampel ka konsumén pikeun nguji maranéhanana, sakali maranéhna approve sampel, lajeng urang ngahasilkeun barang pikeun konsumén. Nalika barang angkatan ieu réngsé, urang ogé bakal ngirim sampel angkatan ieu ka konsumén urang utile sadayana disatujuan lajeng ngirimkeun barang ka konsumén.

3. Simkuring gaduh Sértipikat Pendaftaran REACH urang sorangan. Band tonnage langkung ti 1000ton / Taun.

china Glycerol Ester of Rosin

Hot Tags: Gliserol éster tina Rosin, pabrik, suppliers, pabrik, Cina, dijieun di Cina, borongan, bulk, stock, diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.