Cai Damar Bodas Résin
  • Cai Damar Bodas RésinCai Damar Bodas Résin
  • Cai Damar Bodas RésinCai Damar Bodas Résin
  • Cai Damar Bodas RésinCai Damar Bodas Résin
  • Cai Damar Bodas RésinCai Damar Bodas Résin
  • Cai Damar Bodas RésinCai Damar Bodas Résin

Cai Damar Bodas Résin

Pabrik Langsung Cai Bodas Rosin Résin jeung Low Harga Manufacturers na Suppliers. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Damar Bodas Cai di Cina.
1.Warna ampir bodas tur bau low
2. Kinerja Pemanasan Manjangkeun anu saé, Warnana kirang ti 1
3.Have kasaluyuan alus, bisa dicampurkeun jeung rupa-rupa polimér kayaning NR, CR, SBR, SBS, SIS, EVA, jsb dina proporsi nanaon.

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Borongan panas diobral Factory Cai White Rosin résin kalawan harga low. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Damar Bodas Cai di Cina.


Résin rosin cai-bodas dijieun tina pinus pinus sarta slash rosin, lajeng digabungkeun jeung aditif sejen nyieun résin rosin. Rosin éster mangrupa tackifier penting jeung bahan baku penting dina industri rosin, nu bisa hadé ngimbangan adhesion goréng résin lianna. Contona, pabrik cet rambu jalan ngagunakeun résin minyak bumi sareng résin rosin pikeun ngahasilkeun cét tanda jalan anu lebur panas. Ieu low di harga na bisa loba dipaké dina industri napel, industri plastik, mangsi, cet jeung industri palapis. Salaku tambahan, saprak bahan baku résin rosin pisan ramah lingkungan, résin rosin cai-bodas bisa dipaké dina panerapan Saniter, napkins Saniter jeung kasur médis séjén.

Water White Rosin Resin for sale


Parameter produk

ITEM

data

Penampilan

Transparan

Warna (Fe-Co)

1 Maks

Nilai Asam, mgKOH/g

min 170

Titik Lemah (R

min 78

Asam abétik,%

max 2.0

asam dehidroabiétik,%

max 10.0

asam résin tetrahydro,%

min 10.0


Fitur Utama

1. Teu warnaan jeung hambar

2. Alus lalawanan panas, warna kirang ti 1

3. Cai mibanda kasaluyuan alus tur bisa dicampurkeun jeung sagala proporsi NR, CR, SBR, SBS, SIS, Eva jeung polimér lianna.

4. kaleyuran alus, gampang leyur dina pangleyur kayaning cyclohexane, minyak bumi éter, toluene, xylene, étil asétat, acetone, jsb.

5. loba dipaké dina diapers orok.


Aplikasi

Cai résin Rosin bodas tiasa janten aditif penting tina cet, anu tiasa ngagancangkeun laju pengeringan pilem cet, ningkatkeun résistansi cai cet, résistansi asam sareng alkali, résistansi sepuh, sareng karasa permukaan sareng luster tina barang réngsé. Anu dianggo sacara liar dina industri cet tanda jalan, kaunggulan utama nyaéta laju pengeringan gancang, adhesion kuat, daya tahan, résistansi cuaca, stabilitas termal anu saé, jsb.

Éta ogé salaku aditif pikeun wadah médis sareng bahan bungkusan (sapertos kantong panyimpen getih, kantong bungkusan ubar cair, tabung infus. bahan rékaman, jeung widang lianna.

china Water White Rosin Resin


Bungkusan

25kg kantong kertas kraft; 1MT tas jumbo.

Water White Rosin Resin factory

Hot Tags: Cai Damar Bodas Résin, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.