Maleic dirobah Rosin éster
  • Maleic dirobah Rosin ésterMaleic dirobah Rosin éster
  • Maleic dirobah Rosin ésterMaleic dirobah Rosin éster
  • Maleic dirobah Rosin ésterMaleic dirobah Rosin éster
  • Maleic dirobah Rosin ésterMaleic dirobah Rosin éster
  • Maleic dirobah Rosin ésterMaleic dirobah Rosin éster

Maleic dirobah Rosin éster

Panen perusahaan nyaéta Maleic dirobah Rosin éster pabrik jeung suppliers di Cina anu bisa borongan Maleic dirobah Rosin Esters.Maleic dirobah Rosin éster téh résin warna lampu nu némbongkeun adhesion kuat, stabilitas warna alus jeung stabilitas panas. gampang leyur dina char, éster, pangleyur turpentine, runtuyan "MRP" produk bisa sagemblengna leyur dina pangleyur minyak bumi (120

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Harvest Enterprise Maleic Modified Rosin Éster gaduh desain anu khas



Ciri

Maleic Modified Rosin Éster nyaéta résin warna lampu nu némbongkeun adhesion kuat, stabilitas warna alus, jeung stabilitas panas. gampang leyur dina char, éster, pangleyur turpentine, runtuyan "MRP" produk bisa sagemblengna leyur dina pangleyur minyak bumi (120

china Maleic Modified Rosin Esters


buy Maleic Modified Rosin Esters


Aplikasi

Maleic Modified Rosin Éster utamana dipaké dina cét alkyd, nitrocellulose lacquer, cét poliéster, cét polyurethane jeung cét polyamide, lacquers incorporating résin séri ieu bisa ngaronjatkeun pigmén wettability, karasa, gloss, fullness, sarta drying, gravure tinta dipaké produk runtuyan ieu bisa. némbongkeun gancang-drying, herang warni tur adhesion alus, éta ogé bisa boga fungsi salaku tackifier pikeun napel panas-ngalembereh.


Data Utama

produk

Warna (Gardner, 50% dina larutan bénzéna)

Jumlah Asam (mgKOH/gï¼

Titik Lemah (R

MRP1205

3~5

15~20

117~125

MRP1207

5~7

15~20

117~125

MRG1205

3~5

25~35

115~125

MRG1305

3~5

20~30

125~135

MRG1307

5~7

20~30

125~135

422

7~8

20~30

125~135

MRG1303

2~3

20~30

127~135


Bungkusan

25kg kantong kertas kraft; 1MT tas jumbo.


Naha Pilih AS

1 Kami ngarah Maleic Modified rosin Éster ti china, Aya profésional R


2. jaminan kualitas: Umumna lamun urang ngahubungan konsumén urang, urang bakal nyadiakeun sampel produk sakumaha per sarat konsumén urang. Sakali sampel disatujuan, urang bakal sakumaha per bongbolongan konsumén 'pikeun ngahasilkeun barang. Sakali réngsé, urang bakal ngirim sampel. Nalika sadayana disatujuan, kami bakal ngintunkeun barang saluyu sareng saran.


3. Simkuring nampi sagala nguji pihak-katilu. Sapertos SGS. BV jsb Ogé bisa mere Anjeun 100% rojongan

Maleic Modified Rosin Esters price

Hot Tags: Maleic dirobah Rosin éster, pabrik, suppliers, pabrik, Cina, dijieun di Cina, borongan, bulk, stock, diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.