News parusahaan

Ligh Warna C5 Perminyakan Résin Pikeun Jalan cet

2022-10-26

tipe anyar kami HF6288S profésional dina thermoplastic jalan nyirian cet téh sagampil di handap pikeun rujukan anjeun.


PEDARAN BARANG

ï¼è´§

(

PRODUKSI

LOT No.ï¼æ¹å·ï¼

 

210709A

PRODUKSI

TANGGALï¼ç产æ¥æï¼

2021.07.09

ANALISIS TANGGALï¼åææ¥æï¼

ITEMï¼é¡¹ç®ï¼

HASIL ï¼ç»æï¼

STANDARï¼æ åï¼

TITIK LEMAK

100.5

98-105

COLOURï¼resinï¼toluene =1ï¼1ï¼

2.2

â¤4

Eusi lebu%ï¼ç°å¼ï¼

0.01

0.01

ASAM

0.3

â¤0,5

LISKOTAS LEUR(200ãC)ï¼çèé»åº¦ï¼

192

â¤250

Leyur dina bénzéna (1:1)

ç²è¯æº¶è§£æ§

Jelas

Jelas