News parusahaan

KALSIUM LOGAM EXTRUDED kawat

2022-10-26

HS: 2805 1200 90

ASAL: CHANGZHI,SHANXI

UN

1.

Utama

Kotoran

Ca

Mg

Al

Cu

Fe

Ni

Bungbulang

98.5

0.6

0.9

0.005

0.05

0.005

0.05

2. Aplikasi

kawat extruded logam kalsium utamana dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa kawat cored Kalsium.

3. Diaméter sarta Kapadetan

7.5mm /- 0.2mm, dina 68-73 g/m,

8.5mm / - 0.2mm, dina 85-90

4. Bungkusan

Kawat extruded logam kalsium dibungkus