Amonium Formate CAS 540-69-2
  • Amonium Formate CAS 540-69-2Amonium Formate CAS 540-69-2
  • Amonium Formate CAS 540-69-2Amonium Formate CAS 540-69-2
  • Amonium Formate CAS 540-69-2Amonium Formate CAS 540-69-2
  • Amonium Formate CAS 540-69-2Amonium Formate CAS 540-69-2
  • Amonium Formate CAS 540-69-2Amonium Formate CAS 540-69-2

Amonium Formate CAS 540-69-2

Harvest Enterprise salaku produsén profésional, kami hoyong masihan anjeun Amonium Formate CAS 540-69-2. Sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. Amonium Formate (HCOONH4) CAS: 540-69-2 mangrupa pangawét antiseptik unggulan dina pangan, rasa jeung inuman, tapi teu boga pangaruh antioksidan.

Modél: HCOONH4

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

diskon kualitas borongan Amonium Formate CAS 540-69-2. Perusahaan Panen nyaéta Amonium Formate CAS 540-69-2


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Amonium Formate (HCOONH4) CAS: 540-69-2 mangrupa pangawét antiseptik unggulan dina pangan, rasa jeung inuman, tapi teu boga pangaruh antioksidan. Vitamin C (Vitamin C) miboga sipat réduksi anu bisa ngaleungitkeun gugus nitroso anu ngabalukarkeun kanker sarta radikal bébas anu ngabalukarkeun kasepuhan, ku kituna mibanda anti sepuh, anti kanker, anti oksidan, anti scurvy, anti kacapean, anti. - radang, sareng épék disinfeksi. Amonium Formate (HCOONH4) CAS: 540-69-2 mangrupikeun pengawet anti-oksidan anu saé dina tuangeun, astés sareng inuman.


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: Amonium Formate

2. Sinonim Ngaran: MFCD00013103, Asam format amonium uyah, amonium formiate, asam format ammoniate, EINECS 208-753-9, Formiate amonia,

3. Formula Molekul: HCOONH4

4. Beurat Molekul: 63

5. CAS: 540-69-2

6.Grade: Dahareun Kelas. Pharma Grade.Reagen Kelas, Electroplate Kelas.

Ammonium Formate supplier


Bagian Tilu: spésifikasi utama

Artikel

Spésifikasi

Kelas réagen (Level3)

Standar

Assayï¼¼HCOONH4ï¼ï¼w/%

Eusi(HCOONH4),w/%

96,0%

98%

Résidu dina ignition (Sï¼ï¼w/%

Residu ignition,

0.04

0.02

Kloridaï¼Clï¼ï¼w/%

Klorida(Cl),w/%

0.004

0.002

Sulfatï¼¼SO4ï¼ï¼w/%

Sulfat (SO42-),

0.01

0.005

ï¼¼Pbï¼ï¼w/%

Timah (Pb),mg/kg â¤

0.0004

0.0002

ï¼Feï¼ï¼w/%

Ironï¼Feï¼ï¼w/%

0.001

0.0005

Nilai pH

Nilai pH

6.3-6.8

6.3-6.8


Bagian Kaopat: Pamakéan

Amonium Formate (HCOONH4) CAS: 540-69-2 bisa dipaké dina industri farmasi atawa dipaké salaku réagen analitik.


Bagian Kalima: Kumaha Meunangkeunana

1. Diturunkeun tina nétralisasi asam format sareng amonia. Freeze asam format jeung cai, agitate gas amonia sangkan nilai pH jadi 7-7,5, nurunkeun hawa pikeun -5â jeung spin-filter pikeun ménta eta.

2. Dina leyuran asam format 90%, lulus gas amonia.

Saatos jumlah gas amonia anu cukup diwanohkeun, suhu naék sareng panas anu dileupaskeun tiasa ngamajukeun présipitasi éta. Kristal disaring, dirékristalisasi tina étanol mutlak, sarta dikeringkeun dina desikator vakum anu dilengkepan ku 99% asam sulfat.

3. 100 bagian métil format, 100 bagian cai, 0,1 bagian asam format, saluyukeun pH ka 2,5, panas nepi ka 70 ° C jeung aduk, tambahkeun 20 bagian cai amonia, tetep pH di 2 ~ 3, sanggeus ngeunaan 1h, 70% asam format Métil éster geus dihidrolisis. Steaming internal dilaksanakeun. Lamun suhu sirah distilasi 10°C, unreacted métil format jeung métanol disuling kaluar, ninggalkeun leyuran asam eta dina evaporator nu. Neutralize kalawan amonia jeung ulang menguap pikeun ménta eta kalawan eusi 98%.


Bagian Kagenep: Paket

1.25kg PP Kantong jero kalayan kantong plastik tilu garis

2. Kantong Kertas Kraft

3. Salaku per sarat konsumén.

Ammonium Formate factroy


Bagian Katujuh: Panyimpenan sareng Angkutan

Éta kedah disimpen dina tempat anu garing sareng henteu kedah disimpen dina tempat anu garing sareng henteu aya panyawat.

Hot Tags: Amonium Formate CAS 540-69-2, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.