Natrium Diacetate CAS 126-96-5
  • Natrium Diacetate CAS 126-96-5Natrium Diacetate CAS 126-96-5
  • Natrium Diacetate CAS 126-96-5Natrium Diacetate CAS 126-96-5
  • Natrium Diacetate CAS 126-96-5Natrium Diacetate CAS 126-96-5
  • Natrium Diacetate CAS 126-96-5Natrium Diacetate CAS 126-96-5
  • Natrium Diacetate CAS 126-96-5Natrium Diacetate CAS 126-96-5

Natrium Diacetate CAS 126-96-5

Panen perusahaan salaku salah sahiji profésional Cina Sodium Diacetate CAS 126-96-5 pabrik jeung Cina Sodium Diacetate CAS 126-96-5 pabrik, kami kakuatan kuat sarta manajemén lengkep. Ogé, urang gaduh lisénsi ékspor sorangan. Natrium Diacetate tiasa dianggo salaku antiseptik, agén bumbu nutrisi atanapi disinféktan. Ieu promotes utilization protéin dina feed.

Modél:C4H7O4Na

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Hot Sale Cina Natrium Diacetate CAS 126-96-5 Produsén Sampel Gratis jeung Suppliers. Perusahaan Panen mangrupikeun produsén natrium Diacetate CAS 126-96-5 sareng supplier di Cina.


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Natrium diacetateï¼CAS: 126-96-5 ï¼ kalayan nami dagang Vita-crop (Vita-crop), mangrupikeun jinis pangan anyar sareng agén antijamur, agén haseum sareng perbaikan kalayan sipat stabil sareng harga murah. Éta ditunjuk salaku zat anu aman ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS. Cai mibanda fungsi efisiensi tinggi anti mildew, anti korosi, seger-ngajaga, ngaronjatkeun palatability, ngaronjatkeun nilai gizi sarta promosi tumuwuhna. Natrium diacetateï¼CAS: 126-96-5 ï¼ ayeuna loba dipaké dina pakan ternak.


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: Sodium Diacetateï¼Sodium Hydrogén di(asétat)

2. Rumus molekul: C4H7O4Na

3. Beurat molekular: 142,09

4. CAS: 126-96-5

5. Bahan Baku Upper: asam asétat glasial, lebu soda, asam asétat, natrium asétat, natrium karbonat

china Sodium Diacetate


Bagian Tilu: Spésifikasi

Spésifikasi

FCC VII

asam asétat bébas, w/%

39.0-41.0

Natrium asétat, w/%

58.0-60.0

Uap, w/% â¤

2.0

nilai PH (100g/L solusi, 25â)

âââ

Zat anu gampang dioksidasi, w/% â¤

0.2

Timah (Pb),mg/kg â¤

2.0


Bagian Kaopat: Pamakéan

1.Feed Aditif: Nambahkeun 0.1-0.2% 1-2 kg / ton SDA kana feed éféktif bisa nyegah feed mildew tur manjangkeun periode neundeun feed pikeun 1-2 bulan; nambahkeun 0.1-0.3% SDA kana feed majemuk bisa nyieun feed antiseptik jeung seger 3-5 bulan.


2. Regulator gizi: Nambahkeun 0.05-0.2% SDA kana feed sanyawa pellet bisa ningkatkeun laju utilization protéin dina feed ku 11%, gain beurat lauk ku leuwih ti 10%, sarta gain beurat piglet ku 6-8%. Ieu bisa éféktif ditambahkeun kana feed sanyawa susu dina jumlah luyu. Ngaronjatkeun eusi protéin susu sapi.


3. Disinféktan: Nambahkeun 0.1-0.2% SDA kana pakan akuatik sacara efektif tiasa nyegah sareng ngontrol panyakit lauk anu disababkeun ku mikroorganisme homolog, sareng tiasa dianggo salaku klarifikasi balong sareng disinféktan; nambahkeun 0,05-0,3% SDA kana pakan jangjangan bisa nyegah hayam Tarik diare, sarta ngaronjatkeun laju survival periode brooding ku leuwih ti 10%.


4. Dipaké dina Weaning Piglet Feed: Ditambah 0,3% Natrium Diacetate dina feed ngaronjat gain poean piglets disapih ku 10,8% dibandingkeun kalawan euweuh tambahan. bédana éta signifikan; eta miboga dampak signifikan dina asupan feed poean piglets disapih. Penambahan éta sacara signifikan tiasa ningkatkeun laju konversi pakan babi anu disapih (paningkatan 10,5%). Éta tiasa ningkatkeun panggunaan nitrogén sareng énergi.


Bagian Kalima: Bungkusan

1. 25kg kantong kertas kraft.

2. Salaku per sarat konsumén '.


Sodium Diacetate supplier

Hot Tags: Natrium Diacetate CAS 126-96-5, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.