Triammonium Citrate CAS 3458-72-8
  • Triammonium Citrate CAS 3458-72-8Triammonium Citrate CAS 3458-72-8
  • Triammonium Citrate CAS 3458-72-8Triammonium Citrate CAS 3458-72-8
  • Triammonium Citrate CAS 3458-72-8Triammonium Citrate CAS 3458-72-8
  • Triammonium Citrate CAS 3458-72-8Triammonium Citrate CAS 3458-72-8

Triammonium Citrate CAS 3458-72-8

Kalayan taun pangalaman dina produksi Triammonium Citrate CAS 3458-72-8, Harvest Enterprise tiasa nyayogikeun rupa-rupa Triammonium Citrate CAS 3458-72-8. Triammonium Citrate kualitas luhur tiasa nyumponan seueur aplikasi, upami anjeun peryogi, mangga kéngingkeun jasa online kami anu tepat waktu ngeunaan Triammonium Citrate. Triammonium Citrateï¼CAS: 3458-72-8ï¼ anu dipaké salaku agén Buffering, Emulsifying uyah, Opak processing.It kristal Bodas atawa bubuk kristalin. Umumna éta Leyur dina cai. Rada leyur dina alkohol, éncér asam bébas.. Éta stabil. teu cocog jeung agén pangoksidasi kuat.

Modél:C6H17N3O7

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Pabrik Cina Triammonium Citrate CAS 3458-72-8 Dina Stock. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Triammonium Citrate CAS 3458-72-8 di Cina.


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Triammonium Citrateï¼C6H17N3O7ï¼CAS: 3458-72-8 dipaké salaku agén Buffering, Emulsifying uyah, Opak processing.It téh kristal Bodas atawa bubuk kristalin. Umumna éta Leyur dina cai. Rada leyur dina alkohol, éncér asam bébas.. Éta stabil. incompatible jeung agén pangoksidasi kuat.


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: Triammonium Citrate

2. Rumus molekul: C6H17N3O7

3. Beurat Molekul: 243,22

4. CAS: 3458-72-8


Bagian Tilu: Spésifikasi

Spésifikasi

E380

FCC VII

Uji (C6H17N3O7),w/%

97.0

97.0

Oksalat (Salaku asam oksalat), w/%

0.04

Lulus ujian

Arsén, mg/kg â¤

3

âââ

Timah, mg/kg â¤

2

2

Merkuri, mg/kg â¤

1

âââ


Bagian Kaopat: Pamakéan

Triammonium Citrateï¼C6H17N3O7ï¼CAS: 3458-72-8 utamana dipaké pikeun analisis kimia, perlakuan cai industri, beberesih logam (pembersihan pipa minyak bumi), dispersant keramik, bantuan penetrasi, bahan baku detergent, sarta komponén conditioner taneuh, ogé dipaké di ubar, éléktronika jeung industri lianna. Dipaké salaku réagen kimiawi dina kimia analitik, kayaning determinasi fosfat dina pupuk, determinasi fosfat jeung asam fosfat éféktif dina pupuk.

Ogé dipaké dina industri electroplating salaku agén complexing pikeun electroplating non-sianida. Dipaké dina industri mesin pikeun nyiapkeun sambetan karat. Dipaké salaku panyangga, emulsifier, jsb dina industri pangan. EEC utamana dipaké pikeun ngolah kéju. Éta diturunkeun tina pangaruh asam sitrat sareng amonia.


Bagian Kalima: Paket

1. pakét téh 25kg kantong plastik batin jeung tilu lapisan plastik.


2. 25kgWater-buktina kantong kertas kraft sanyawa.


3. Ogé bisa ngalakukeun pakét sakumaha per sarat konsumén.


Triammonium Citrate price


Bagian Kagenep: Panyimpenan

Eta kudu disimpen dina ventilative sarta Tempat garing, nu kudu diteundeun jauh ti panas sarta Uap salila transportasi, Lamun barang anu unloaded kudu ngurus ku kituna ulah karuksakan. Saterusna, eta kudu disimpen jauh ti racun.

Hot Tags: Triammonium Citrate CAS 3458-72-8, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.