Magnésium asétat CAS 16674-78-5
  • Magnésium asétat CAS 16674-78-5Magnésium asétat CAS 16674-78-5
  • Magnésium asétat CAS 16674-78-5Magnésium asétat CAS 16674-78-5
  • Magnésium asétat CAS 16674-78-5Magnésium asétat CAS 16674-78-5
  • Magnésium asétat CAS 16674-78-5Magnésium asétat CAS 16674-78-5
  • Magnésium asétat CAS 16674-78-5Magnésium asétat CAS 16674-78-5

Magnésium asétat CAS 16674-78-5

Anjeun tiasa yakin pikeun ngagaleuh Magnesium Acetate CAS 16674-78-5 ti pabrik Harvest Enterprise sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. Magnésium asétat bisa dipaké pikeun aditif feed jeung kosmétik, persiapan magnésium uranyl asétat, tekad natrium dina lab. Éta ogé tiasa dianggo salaku réagen analitik sapertos precipitant, sareng tiasa dianggo salaku agén lebur salju.

Modél: C4H6O4Mg·4H2O

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Borongan harga murah Magnesium Acetate CAS 16674-78-5 dilakukeun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Magnesium Acetate CAS 16674-78-5 di Cina.


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Magnésium Asétat (C4H6O4Mg·4H2O) CASï¼16674-78-5 dibagi kana asétat (C4H6O4Mg)CAS:142-72-3 jeung tetrahydrate. Umumna asétat cair, purity bisa ngahontal 99% mnt. Jeung tetrahydrate nyaéta bubuk bodas jeung purity na teu bisa kirang ti 97% mnt. Éta lumangsung salaku kristal mono-klinik,


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: Magnésium Asétat

2. Rumus molekul: C4H6O4Mg·4H2O; C4H6O4Mg

3. Beurat molekul: 214,46

4. CASï¼16674-78-5; CAS: 142-72-3

china Magnesium Acetate


Bagian Tilu: Spésifikasi

Spésifikasi

Hasilna

Eusi (sakumaha dasar garing), w/%

97.0

Tes najis

Lulus Ujian

Zat teu leyur cai, w/%

0.01

Klorida(Cl),w/%

0.003

Sulfat(SO4),w/%

0.01

fosfat (PO4),

0.002

Kalsium (Ca), w/%

0.04

Mangan (Mn),

0.005

Beusi (Fe), w/%

0.001

Barium(Ba) ,w/%

0.005

Logam beurat (sakumaha Pb),

0.002

Uji kajelasan

Lulus Ujian


Bagian Kaopat: Pamakéan

Magnésium Asétat (C4H6O4Mg·4H2O) CASï¼16674-78-5


Bagian Kalima: Paket

A: Pikeun asétat (C4H6O4Mg) CAS: 142-72-3 umumna iket téh

1). Kendang plastik atawa kendang Beusi

2). kantong transparan atawa kantong aluminium foil kana kendang serat atawa kotak karton.


B: Pikeun tetrahydrate,(C4H6O4Mg·4H2O) CASï¼16674-78-5.

Umumna dina kantong plastik 25kg atanapi kantong kertas kraft. Anu sadayana kedah tahan cai.


Bagian Kagenep: FAQ

Q1: Kumaha ngadalikeun kualitas Anjeun.

A: Firstly pabrik urang mangrupa ISO9001: 2015 perusahaan sertifikasi sistem. Sadaya produk geus kaliwat Certification.When Kaséhatan anjeun mesen ti kami, kami bakal dikirim Anjeun sampel pikeun anjeun sateuacanna, nalika kualitas kaliwat, lajeng ngahasilkeun pikeun anjeun. Aya ogé tés kualitas anu ketat sateuacan dikirim ka anjeun. Ngan produk anu disatujuan anu diidinan diékspor.


Q2: Naon waktos pangiriman anjeun?

A: Umumna waktos pangiriman aya dina 5 dinten nalika nampi pamayaran anjeun.


Q3: Naon istilah pembayaran anjeun:

A: Umumna T / T sateuacanna jeung LC dina tetempoan téh istilah pembayaran ditarima.

Hot Tags: Magnésium Acetate CAS 16674-78-5, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.