Kalium asétat CAS 127-08-2
  • Kalium asétat CAS 127-08-2Kalium asétat CAS 127-08-2
  • Kalium asétat CAS 127-08-2Kalium asétat CAS 127-08-2
  • Kalium asétat CAS 127-08-2Kalium asétat CAS 127-08-2
  • Kalium asétat CAS 127-08-2Kalium asétat CAS 127-08-2

Kalium asétat CAS 127-08-2

Harvest Enterprise salaku pabrikan Kalium Acetate CAS 127-08-2 profésional, anjeun tiasa yakin mésér Kalium Asetat CAS 127-08-2 ti pabrik kami sareng kami bakal nawiskeun anjeun jasa saatos jual anu pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu. Kalium Asétat dipaké salaku agén buffering, neutralizer, pangawét jeung warna fixative ngajaga kelir alam sato jeung tutuwuhan.

Modél:C2H3KO2

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Pabrik Langsung Pasokan Kualitas Kalium Asétat CAS 127-08-2 dilakukeun di Cina. Perusahaan Panen nyaéta Kalium Acetate CAS 127-08-2 produsén sareng supplier di Cina.



Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Kalium Asétat (C2H3KO2) CAS: 127-08-2 bisa dipaké salaku zat anti icing pikeun ngaganti klorida kayaning kalsium klorida jeung magnesium klorida. Cai mibanda erosi kirang na corrosivity kana taneuh, utamana cocog pikeun deicing ti bandara, tapi éta mahal. Salaku aditif dahareun, éta utamana antiseptik jeung ngadalikeun kaasaman dahareun. Kalium Asétat ogé bisa dipaké salaku komponén tina extinguishers seuneu. Dipaké dina présipitasi étanol DNA. Dipaké pikeun pelestarian, fiksasi jaringan biologis jeung formaldehida.


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: Kalium Asétat

2. Rumus molekul: C2H3KO2

3. Beurat molekul: 98,14

4. CAS: 127-08-2

5. Karakter: Ieu bubuk kristalin bodas. Ieu gampang deliquescent jeung rasa asin. nilai PH 1mol / L leyuran cai nyaéta 7.0-9.0. Dénsitas rélatifï¼d425ï¼ nyaéta 1,570. Titik lebur nyaéta 292â. Éta leyur pisan dina cai (235g/100mL, 20â; 492g/100mL, 62â), étanol (33g/100mL) jeung métanol (24.24g/100mL, 15â dina éter).


Bagian Tilu: Spésifikasi

Spésifikasi

JECFA

Eusi (Salaku Dasar garing),w/%

99.0

Leungitna Dina Pangeringan (150â,2h),

8.0

Alkalinitas

Biasa

Uji kalium

Lulus Ujian

Uji natrium

Biasa

Timah, mg/kg â¤

2

Tés pikeun asétat

Lulus Ujian

Nilai pH (larutan 50g/L, 25â)

7.5-9.0


Bagian Kaopat: Pamakéan

Kalium asétat (C2H3KO2) CAS: 127-08-2 dipaké salaku agén buffering, neutralizer, pangawét jeung warna fixative ngajaga kelir alam sato jeung tutuwuhan.

1. Hal ieu dipaké salaku agén dehydrating, agén perlakuan serat sarta réagen analitik. Salaku medium budaya penicillium dina industri farmasi, éta dipaké salaku bahan baku dina produksi cortisone asétat, hydrogenated prednisolone asétat, dexamethasone asétat, betamethasone, sarta fluocinolone asétat.

2. Dipaké salaku réagen analitik pikeun nyaluyukeun nilai pH. Dipaké salaku desiccant a. Jieun kaca transparan. Dipaké dina industri farmasi.

3. Ieu bisa dipaké pikeun ngolah fluoroplastics dina kaayaan molten, 295â / 30min, pikeun ngaronjatkeun kinerja beungkeutan beungeut cai. Ogé dipaké salaku agén dehydrating sarta panyangga. Éta ogé tiasa ngatalisan réaksi gugus karboksil terminal CTBN sareng gugus epoksi. .Verify asam tartaric, desiccant, saluyukeun nilai pH, nyieun kaca transparan.


Bagian Kalima: Bungkusan

1. Packing: Hal ieu dipak kalawan tilu lapisan kantong poliétilén .or kertas kraft bags.The beurat net unggal kantong nyaeta 25kg.

2. Panyimpenan sarta Angkutan: Ieu kudu disimpen dina gudang garing sarta tetep jauh ti Uap .It kudu ngurus mun anjeun ngangkut barang.

Potassium Acetate factory


Hot Tags: Kalium Asétat CAS 127-08-2, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.