Kalium klorida CAS 7447-40-7
  • Kalium klorida CAS 7447-40-7Kalium klorida CAS 7447-40-7
  • Kalium klorida CAS 7447-40-7Kalium klorida CAS 7447-40-7
  • Kalium klorida CAS 7447-40-7Kalium klorida CAS 7447-40-7
  • Kalium klorida CAS 7447-40-7Kalium klorida CAS 7447-40-7

Kalium klorida CAS 7447-40-7

Anjeun wilujeng sumping ka pabrik Harvest Enterprise pikeun ngagaleuh jual pangénggalna, harga murah, sareng kualitas luhur Kalium Klorida CAS 7447-40-7. Kalium Klorida (KCL)Sacara umum nyaéta uyah logam anu diwangun ku Kalium sareng klorida. Anu henteu bau sareng gaduh penampilan kristal vitreous bodas atanapi teu warnaan. Anu gampang larut dina cai sareng solusina karasa asin.

Modél:KCl

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Kualitas luhur Kalium Klorida CAS 7447-40-7 dijieun di Cina. Perusahaan Panen nyaéta Kalium Klorida CAS 7447-40-7 produsén sareng supplier di Cina.


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Kalium kloridaï¼CAS: 7447-40-70ï¼sacara umum nyaéta uyah logam anu diwangun ku Kalium sareng klorida, anu henteu aya bauan sareng penampilan kristal vitreous bodas atanapi henteu warnaan. Anu gampang larut dina cai sareng solusina karasa asin. Ieu


Bagian Kadua: Inpormasi Dasar

1. Ngaran Kimia: Kalium Klorida

2. Rumus Molekul: KCl

3. Beurat molekular: 74,55

4. CAS: 7447-40-7

Potassium Chloride factory


Bagian Tilu: Spésifikasi

Spésifikasi

FCC VII

Assay (Dasar garing),

99.0

Kaasaman atanapi Alkalinitas

Lulus Ujian

Salaku, mg/kg â¤

ââââ

Logam Beurat (Salaku Pb), mg/kg â¤

5

Uji Iodida sareng Bromida

Lulus Ujian

Leungitna dina garing,

1.0

Natrium, w/%

0.5


Bagian Kaopat: Pamakéan

Kalium klorida (KCl) CAS: 7447-40-7 bisa dipaké salaku suplement gizi, diganti uyah, agén gelling, kadaharan ragi, condiment, agén kontrol pH, agén softening jaringan jeung saterusna. Utamana Dipaké dina Industri anorganik. éta bahan baku dasar pikeun produksi rupa-rupa uyah kalium kayaning kalium hidroksida, kalium sulfat, kalium nitrat, kalium klorat, jeung kalium sulfat.

1. Dina Industri farmasi. Éta dianggo salaku diuretik sareng ubar pikeun nyegah sareng ngubaran kakurangan kalium

2. Dina industri ngalelep: Umumna dina industri ngalelep dipaké pikeun ngahasilkeun uyah G, dyes réaktif jsb.

3. Industri Tatanén, Umumna dipaké salaku pupuk potash. Pangaruh pupukna gancang sareng tiasa langsung diterapkeun ka lahan pertanian, anu tiasa ningkatkeun kalembaban lapisan handap taneuh sareng gaduh pangaruh tahan halodo.

4. Hal ieu ogé dipaké pikeun rancang muzzle atanapi muzzle suppressant seuneu, agén perlakuan panas baja, sarta pikeun fotografi.

5. Ogé dipaké dina industri pangan, Ieu bisa dipaké salaku diganti pikeun uyah méja dina produk tatanén, produk akuatik, produk peternakan, fermentasi, bumbu, kadaharan canned, pangan genah, jeung sajabana, nyieun produk low-natrium pikeun ngurangan. épék ngarugikeun eusi natrium kaleuleuwihan dina awak; ogé dipaké pikeun nguatkeun Kalium (pikeun éléktrolit manusa), pikeun nyiapkeun inuman atlit, jsb; Cina stipulates yén jumlah pamakéan maksimum pikeun uyah natrium low nyaéta 350g / kg, jumlah maksimum pamakéan dina kecap natrium low nyaeta 60g / kg, sarta jumlah pamakéan maksimum dina inuman atlit nyaeta 0,2 g / kg.


Bagian Kalima: Paket

1. 25kg Kantong anyaman plastik dijejeran ku kantong plastik tilu lapis

2. 25kg cai-bukti kantong kertas kraft.

3. Salaku per sarat konsumén.

Potassium Chloride supplier

Hot Tags: Kalium klorida CAS 7447-40-7, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.