Manik Kaca Reflektif
  • Manik Kaca ReflektifManik Kaca Reflektif
  • Manik Kaca ReflektifManik Kaca Reflektif
  • Manik Kaca ReflektifManik Kaca Reflektif
  • Manik Kaca ReflektifManik Kaca Reflektif
  • Manik Kaca ReflektifManik Kaca Reflektif

Manik Kaca Reflektif

Mésér diskon Manik Kaca Reflektif Sampel Gratis buatan China. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Kaca Reflektif di Cina. Grinding Kaca Manik dijieunna tina kaca salaku bahan baku crushing tinangtu, sintering.with a lemes surface.uniform ukuran, karasa tinggi, lalawanan maké, stabilitas jeung characteristics.widely séjén dipaké dina dyes, cét, inks, kimia jeung industri lianna dispersant, média grinding jeung bahan filler.

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Profésional Cina kualitas Reflective Kaca manik Produsén jeung Suppliers. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén sareng supplier Kaca Reflektif di Cina.


Bagian Kahiji: Pendahuluan Pedaran

Pausahaan abdi husus dina produksi manik kaca reflective, nu loba dipaké dina hawa normal jalan nyieun cet na jalan ngalembereh panas nyirian paint.which digolongkeun kana tipe pre-campuran jeung pebbling dina tipe permukaan. Jenis pre-campuran umumna bisa dicampurkeun dina cet nyieun jalan panas-ngalembereh, bisa mastikeun yén reflective on lila dina kahirupan cet jalan. Anu sanésna tiasa nyebarkeun dina permukaan jalan anu nyirian nalika pangwangunan proyék, anu tiasa gaduh pangaruh reflektif instan. Manik kami nyaéta manik kaca coated anu ngalakukeun perlakuan permukaan, nu teu ngan bisa greatly ngaronjatkeun adhesion tina manik kaca jeung panas-ngalembereh nyirian cet, ngaronjatkeun réfraksi produk tungtung, tapi ogé produk bisa ngalakukeun timer beberesih, anti- polusi, moistureproof. Jalan nyieun manik kaca cet dipaké pikeun ngabalikeun kinerja palapis jalan jeung ngaronjatkeun kasalametan nyetir peuting.


Reflective Glass Beads price

china Reflective Glass Beads


Bagian Kadua: Parameter Téknis

Penampilan: bola transparan teu warnaan, buleud tur mulus, euweuh gelembung atra atawa najis.teu ngandung aglomerat nu teu megatkeun eta sanggeus dampak hampang.

Circularity: tingkat roundness:

Kapadetan: antara 2.4-2.6g / cm3

Indéks réfraktif: Nd

Komposisi: komposisi gelas soda-kapur

Indéks eusi logam beurat: Cd

Eusi logam beurat total kirang ti 200mg/kg;


Jalan Nyirian manik Kaca

No.

Palaksanaan Standar

301

GB / T 24722-2009NO.1 1.53

3011

GB / T 24722-2009NO.1 1.80

302

GB / T 24722-2009NO.2 1.53

3021

GB / T 24722-2009NO.2 1.80

303

GB / T 24722-2009NO.3 1.53

3031

GB / T 24722-2009NO.3 1.80

304

BS6088 KELAS A

305

BS6089 KELAS B

306

En1423

307

En1424

308

AASHTO M 247-NO.1

309

AASHTO M247-NO.2

310

JIS NO.1

311

JIS NO.2


Bagian Tilu: Paket

1. 25kg anyaman kantong jero kalayan pilem palastik tilu-garis.

2. 1.25MT kantong jumbo.

3. Salaku per sarat konsumén '.

Reflective Glass Beads supplier

Hot Tags: Manik Kaca Reflektif, Pabrik, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.