Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4
  • Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4
  • Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4
  • Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4
  • Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4
  • Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4

Natrium asétat anhidrat trihidrat CAS127-09-3CAS6131-90-4

Harvest Enterprise mangrupikeun salah sahiji China Sodium Acetate Anhydrous Trihydrate CAS127-09-3CAS6131-90-4 sareng produsén Whistle Darurat sareng supplier. pabrik urang specializes di manufaktur natrium asétat anhidrat trihydrate CAS127-09-3CAS6131-90-4. Natrium asétat dipaké salaku agén buffering, réagen bumbu, regulator pH, agén rasa, jsb.

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Panas Jual Low Harga Natrium Asétat anhidrat Trihydrate CAS127-09-3CAS6131-90-4. Perusahaan Panen nyaéta Natrium Acetate Anhydrous Trihydrate CAS127-09-3CAS6131-90-4 produsén sareng supplier di Cina.


Bubuka produk

Natrium Asétat Trihydrate (CAS: 6131-90-4) nyaéta hidrat kristalin, sareng Natrium Asétat anhidrat (CAS: 127-09-3) nyaéta bubuk bodas. Ieu kristal transparan warnaan atawa bubuk kristalin bodas. Dénsitas relatif nyaéta 1,45. Dina hawa haneut sareng garing, éta bakal gampang lapuk. 1g sampel bisa leyur dina ngeunaan 0.8mL cai atawa 19mL étanol. Anhidrat: éta bubuk bodas kristalin kasar atawa blok. Teu bau, rasana rada cuka. Dénsitas rélatif nyaéta 1,528. Titik lebur nyaéta 324â. Kamampuh nyerep Uap kuat. 1g sampel bisa leyur dina 2mL cai. Henteu aya bédana dina solusi cai, anu seueur dianggo salaku agén panyangga, réagen bumbu, régulator pH, agén rasa, jsb.


Bagian Kadua: Émbaran Dasar

1. Ngaran Kimia: natrium asétat

2. Rumus Molekul: C2H3NaO2

3. Beurat Molekul: Anhidrat 82.03, Trihydrate 136.08

4. CAS: Anhydrousï¼127-09-3,Trihydrateï¼6131-90-4

buy Sodium Acetate Anhydrous/Trihydrate


Bagian Tilu: Spésifikasi

Spésifikasi

FCC VII

Eusi (Salaku Dasar garing),

99.0-101.0

Kaasaman sareng Alkalinitas

ââââ

Timbal (Salaku Pb), mg/kg â¤

2

Alkalinitas, w/% â¤

Anhidrat (CAS: 127-09-3)

0.2

Trihidrat (CAS: 6131-90-4)

0.05

Karugian dina Pangeringan, w/% â¤

Anhidrat ( CAS: 127-09-3)

1.0

Trihidrat (CAS: 6131-90-4)

36.0-41.0

Sanyawa kalium

Lulus Ujian


Bagian Kaopat: Pamakéan

Ieu mangrupakeun bahan baku kimiawi dipaké dina percetakan jeung dyeing, ubar, réagen kimiawi, katalis industri, aditif, aditif jeung pengawet antiseptik. Hal ieu ogé loba dipaké salaku agén bahan keur anti ngagibleg dina widang batubara sarta agén lebur salju di jalan utama jeung bandara dina usum tiis.


Bagian Kalima: Paket

A.Generally ieu dipak dina 25kg kantong poliétilén jero jeung tilu garis kantong plastik.

B.25kg Sanyawa palastik jeung kantong kertas kraft.

C.As per sarat konsumén.

Sodium Acetate Anhydrous/Trihydrate price

Hot Tags: Natrium Acetate Anhydrous Trihydrate CAS127-09-3CAS6131-90-4, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.