Anti skid agrégat berwarna
  • Anti skid agrégat berwarnaAnti skid agrégat berwarna
  • Anti skid agrégat berwarnaAnti skid agrégat berwarna
  • Anti skid agrégat berwarnaAnti skid agrégat berwarna
  • Anti skid agrégat berwarnaAnti skid agrégat berwarna
  • Anti skid agrégat berwarnaAnti skid agrégat berwarna

Anti skid agrégat berwarna

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Aggregates Warna Anti-skid anu unggul, supplier sareng eksportir. Adhering kana ngungudag kualitas sampurna produk, ku kituna urang Anti skid Warna Aggregates geus wareg ku loba nasabah. Anti-Skid Warna Aggregates digolongkeun tipe hawa handap (anu dihasilkeun dina 900 â), sarta tipe suhu luhur (anu dihasilkeun dina 1380 â).Umumna Handap tipe hawa teu karasa Moh urang teu kurang ti 7, temerature High. Kekerasan Moh henteu kurang ti 8.

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Mésér Hot Anti-skid Warna Aggregates dijieun di Cina. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Agrégat Warna Anti-skid sareng supplier di Cina.


Bagian Hiji: Perkenalan Produk

Agrégat warna anti skid mangrupikeun jinis bahan trotoar énggal. Dijieunna tina kaolin, feldspar, quartz sareng liat salaku bahan baku utama, ditambah toner suhu luhur anorganik, sareng dipecat dina suhu luhur. Warnana beureum, koneng, héjo, jeung bodas. Résin émulsi anu dirobih dianggo salaku napel. Bahanna disetél, partikel porselen warna nyaéta warna aspal anu teu dieunakeun diaspal sareng agrégat, anu ngagaduhan ciri non-slip, tahan ngagem, ramah lingkungan, tahan korosi, warna caang, luhur-tungtung sareng éndah, non-slip. -fading, teuas tur gancang, sarta hirup layanan panjang. Dijieunna ku némbak bahan baku tina bahan porselin pikeun nyieun warna. Nyerep cai ampir nol sareng adhesion kuat. Teu mesek off sanggeus gesekan. Bisa nyegah jalan naek. Teu karasa tinggi jeung lalawanan maké, durability alus, pangaruh anti skid alus, sarta kinerja kaamanan tinggi. Éta gaduh pangaruh insulasi termal anu saé. Dina palapis runtuyan pangleyur kaliwat, pigmén insulasi termal jeung keramik vakum kerung ditambahkeun kana éféktif exert éfék insulasi termal jeung nyegah hawa jalan ti rising.

Anti-skid Colored Aggregates peice


Bagian Kadua: Aplikasi

1.


2. Ieu ilahar dipaké pikeun Ngabuburit, jalur sapedah, spasi leumpang, trails endah, walkways komunitas, trails kabugaran, greenways taman ékologis, sasak pedestrian, jsb, syarat panyalindungan lingkungan héjo, ngaronjatkeun koefisien dieunakeun trotoar, sarta milih warna. Bahan trotoar ieu ngagunakeun trotoar warna anorganik kakuatan tinggi sareng jalan aspal non-slip warna dumasar cai nyumponan fungsi beautification tina trotoar bari ngahémat biaya. Pangaruh anti dieunakeun saé sareng kanyamanan leumpang ningkat.

Anti-skid Colored Aggregates factory


Bagian Tilu: Fitur Partikel Keramik

1. Anti skid berwarna Aggregates mangrupakeun polimér résin epoxy dirobah kalawan pangabisa anti sepuh alus teuing. Éta kabeungkeut ku keramik tahan ngagem pikeun ngabentuk lapisan anti ngagem anu kuat sareng bantalan. Saatos curing, éta gaduh résistansi cai anu saé sareng résistansi korosi.


2. Konsistensi High, euweuh runtuhna jeung euweuh leakage, laju utilization saluhur 98%, sarta sipat fisik na kayaning résistansi gempa, résistansi komprési, résistansi tensile sarta lalawanan dampak anu alus.


3. Nyerep gerakan disababkeun ku shrinkage tiis, ékspansi termal atawa angin, sarta Geter disababkeun ku sistem conveying atawa sistem batching, nu bisa ngeusian nepi retakan tur ningkatkeun kakuatan sarta durability dewan dina proyék pangropéa.


4. Ieu bisa diubaran dina suhu kamar atawa ku pemanasan.


5. Suhu kerja maksimum nyaéta 300â nalika dianggo salaku agén perbaikan, sareng 250â nalika dianggo salaku beungkeutan struktural.

Anti-skid Colored Aggregates supplier


Bagian Kaopat: Kaunggulan

A. Ningkatkeun kaamanan jalan: Saatos paving warna non-slip trotoar di jalan raya, warning na, hidayah tur épék anti dieunakeun greatly ngaronjatkeun kasalametan kandaraan jeung pedestrians. Utamana lamun dipaké dina intersections, decks sasak, ramps, kurva, jalur beus, trotoar, pelat baja, pangaruh utamana beredar.


B. Ningkatkeun kapasitas jalan: The warning jeung fungsi hidayah ti trotoar non-dieunakeun berwarna bisa nyiapkeun supir sateuacanna, rencana arah jeung speed kandaraan, sahingga ngaronjatkeun kapasitas jalan. Dina waktos anu sami, kasalametan ningkat, tingkat kacilakaan rendah, sareng kamacetan anu disababkeun ku kacilakaan ogé ngirangan, mastikeun jalan mulus.


C Renovasi gancang sareng perbaikan jalan anu ruksak: Perbaikan jalan anu ruksak sok janten masalah. Utamana kusabab kakuatan goréng bahan tradisional sareng waktos curing panjang. Warna trotoar non-slip perusahaan kami nganggo bahan polimér énggal, anu tiasa dibenerkeun sareng dibuka langsung pikeun lalu lintas, sareng gaduh kakuatan sareng daya tahan anu luhur. Saatos diaspal trotoar warni non-slip, jalan heubeul bakal jadi alus sakumaha anyar geuwat, nu greatly manjangkeun umur jalan.


E. Jalan beautification: The warni non-dieunakeun trotoar boga kelir caang, sarta aya sababaraha kelir beureum, bulao, konéng, héjo, sarta hideung pikeun désainer cocog jeung rarata nurutkeun pangabutuh béda.


F. Ékonomi sarta ramah lingkungan: pangwangunan trotoar non-slip berwarna téh basajan tur gancang, béaya rendah, tanaga gawé sarta hemat waktu, sarta éféktif bisa manjangkeun umur jasa jalan, greatly ngurangan biaya renovasi jalan jeung pangropéa jalan. .



Bagian Kalima: Cleanup Sateuacan Paké


1. Beungeut jalan mulus, bersih, garing sarta bébas tina lebu, tapi retakan atawa liang kudu diatur saméméh konstruksi, disebutkeun eta bakal gampang mangaruhan pangaruh paving tina partikel jalan.


2. Ngabersihan akumulasi minyak, noda minyak jeung polutan sejenna dina trotoar, tambahkeun detergent ditangtoskeun, sarta bilas ku cai. Sanajan nekad, kudu diberesihan atawa digosok.


3. Lamun karasa dasar tina partikel keramik berwarna relatif tinggi, sandblasting atanapi panggilingan diperlukeun, lajeng rada digosok. Pikeun anu gaduh kakuatan pondasi anu goréng, anjeun kedah nganggo sander pikeun ngagiling. Dina waktos anu sami, anjeun tiasa nganggo primer anu dikuatkeun pikeun nguatkeun yayasan.


4. Saatos ngolah, pikeun mastikeun yén beungeut jalan geus garing, eta disarankeun pikeun ngagunakeun mesin hawa dikomprés panas ka tegalan beungeut jalan, sarta sakabeh pangleyur kudu dikumbah jauh.


5. Ngégél edges kalawan kertas kraft atawa pita atawa strips kai dina aréa konstruksi, lajeng ngukur aréa konstruksi jeung ngitung jumlah résin. Saatos perlakuan dasar tina partikel keramik berwarna, éta bisa mastikeun yén partikel keramik berwarna boga épék hadé tur kualitas luhur.

china Anti-skid Colored Aggregates

Hot Tags: Aggregates berwarna anti skid, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.