Warna Jalan Keramik agrégat
  • Warna Jalan Keramik agrégatWarna Jalan Keramik agrégat
  • Warna Jalan Keramik agrégatWarna Jalan Keramik agrégat
  • Warna Jalan Keramik agrégatWarna Jalan Keramik agrégat
  • Warna Jalan Keramik agrégatWarna Jalan Keramik agrégat
  • Warna Jalan Keramik agrégatWarna Jalan Keramik agrégat

Warna Jalan Keramik agrégat

Harvest Enterprise mangrupikeun produsén Cina

Kirim Pananya

Panjelasan Produk

Pabrik Langsung Warna Jalan Keramik agrégat Dijieun di Cina kalawan Harga Low. Harvest Enterprise mangrupikeun produsén agrégat Keramik Jalan Warna sareng supplier di Cina.


Bagian Kahiji: Data Téknis

Uji Semprot Uyah

ASTM B117: 2007a

500h

Résistansi kalembaban

GB / T 1740-2007

1000h

Uji Résistansi Kimia

ASTM:D1308-02(2007)

Lulus

Uji semprot uyah asam

ASTM: D870: 2002

lulus

QUV B313

4 Jam UV (50â), 4 jam kondensasi (40â)

1000h kaliwat

MohâS Teu karasa

7.5-8

Nyerep cai

1

Laju maké

1

Kapadetan bulk

1200-1450kg / M3

1300

Gravitasi husus

2.25-2.45g/cm3

2.31


Color Road Ceramic Aggregate price


Bagian Kadua: Léngkah Ngahasilkeun


Pilihan bahan: Pilih bahan glaze atah cocog nurutkeun rumus produksi. Saatos bal ditumbuk ka standar anu diperyogikeun, beusi dipiceun sareng diayak. Leutak dewatered ku filtration pencét jeung dewatered dina vakum pikeun molding mékanis; pikeun prosés slurry kimiawi, leutak munggaran pencét-disaring tur dewatered, lajeng decoagulant ditambahkeun kana slurry nu, beusi dipiceun jeung sieved pikeun pamakéan; pikeun grouting, slurry nyaeta sanggeus perlakuan vakum, janten bubur rengse, siap dipaké.


Ngabentuk: drying, trimming, cadangan.


Firing: Saatos meunangkeun awak bodas, asupkeun kiln pikeun biskuit firing, sanggeus rengse, glazing, glaze firing, sarta milih partikel keramik sanggeus ninggalkeun kiln pikeun ménta partikel mumpuni.


Warna baking: partikel mumpuni dipilih pikeun ménta produk rengse mumpuni.


Bungkusan: Agrégat Keramik Jalan Warna dibungkus dumasar kana metode anu cocog sareng sababaraha syarat, nyaéta, produk ahir kabentuk, sareng dikirim atanapi disimpen.

Color Road Ceramic Aggregate supplier


Bagian Dua: Kaunggulan

Agregat Keramik Jalan Warna ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan:

A. kakuatan beungkeutan lem.

Agén beungkeutan kudu boga kakuatan beungkeutan cukup, sabab teu ngan perlu pageuh kabeungkeut beton substrat atawa aspal. Ogé kudu pageuh kabeungkeut kana partikel berwarna (di dieu nujul kana nalika lem teu sagemblengna nutupan partikel berwarna).


B. Curing jeung speed drying.

Trotoar non-slip berwarna teu tiasa ditutup kanggo lami salami konstruksi. Ku alatan éta, periode konstruksi diperlukeun pikeun pondok tur gancang. Dina waktu ieu, napel kudu garing gancang sarta boga periode pamakéan merenah, ku kituna operasi konstruksi leuwih merenah.


C. Laju kanaékan inténsitas.

Saatos pangwangunan trotoar non-slip berwarna réngsé, éta bakal dibuka sacara resmi pas, sareng bakal aya kendaraan anu nyetir. Ku alatan éta, dina raraga ngurangan waktu nutup jalan ka waktos pondok, kakuatan napel diperlukeun pikeun minuhan sarat pikeun pamakéan dina waktu anu singget.


D. Dampak lalawanan kateguhan.

Geter lumangsung nalika kendaraan keur nyetir di jalan berwarna, sarta bakal ngabalukarkeun slight deformasi kana waktu. Dina waktu ieu, beungkeutan teu kudu jadi bahan regas, sabab bahan rapuh bisa gampang ngakibatkeun retakan, bursts atawa layu atawa gugur.


E. lalawanan cuaca outdoor.

Warna trotoar di luar, janten kedah gaduh résistansi korosi anu saé, résistansi cuaca sareng résistansi bédana suhu. Upami teu kitu, bahan bakal umurna, hasilna kaleungitan kahadéan asli sareng ngirangan umur jasa.

Color Road Ceramic Aggregate factory


Bagian Tilu: Léngkah Proyék

Dekontaminasi: miceun lebu, kerikil sareng lebu sanés dina skala konstruksi.


Pariksa: Paké tape pikeun ngajaga skala konstruksi, sarta liang inspeksi nyirian ogé merlukeun perawatan.


Primer: Pondasi trotoar semén ngan diperlukeun, sarta pondasi trotoar aspal teu dipaké.


palapis résin: semprot ring curing résin atawa résin akrilik pikeun jaket beungeut jalan.


Peletakan: Sprinkle keusik berwarna merata dina résin disemprot ku sekop atawa parabot lianna.


Nyokot deui: Saatos damar geus hardened, nyandak deui keusik warna nu teu napel dina damar.


processing geulis: processing deployment penampilan éksternal.


Bagian Kaopat: Catetan Konstruksi

A. Sarat pikeun base jalan: Lamun mangrupa base aspal, anu Anti dieunakeun agrégat keramik kudu diteundeun 2 bulan sanggeus trotoar dituang. Upami éta mangrupikeun dasar beton, éta kedah diaspalkeun partikel keramik non-slip trotoar sabulan saatos trotoar dituang. Jalan konstruksi kedah lemes sareng garing. Upami jalanna henteu rata, éta bakal ningkatkeun panggunaan bahan


B. beberesih tina dasar jalan: Paké tekanan tinggi gun cai pikeun ngabersihan jalan. Saatos jalanna garing, anggo panyedot hawa jalan atanapi pengering rambut pikeun ngaleungitkeun sagala lebu sareng najis di jalan. Upami jalanna aya potholes atanapi tempat anu ruksak, peryogi perbaikan anu langkung maju.


C. Sprinkle partikel keramik: Sprinkle partikel berwarna merata dina lem taneuh husus tina Primer tur lengkep nutupan lem taneuh kalawan surplus a. 5-6kg/m2

Hot Tags: Warna Jalan Keramik agrégat, Produsén, Pemasok, Pabrik, Cina, Dijieun di Cina, Grosir, Bulk, Saham, Diskon

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.